![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:49 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
\: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:49 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלג היה פה, איפה פלג
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:50 AM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעע איזה חמודדדדד -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוכח -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן חנה זה ממש יפה
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:51 AM
|
||
יאיי מנתקים אותי מהאינפוזיהההה
-------------------- עומר
|
|
|
||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי, איבר מיותר. וזה אפילו לא איבר באמת. רפואה שלמה! 3> -------------------- אלה אחת
|||||||
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז ניסיתי להחליף שפה במקלדת וכנראה לחצתי על משהו לא נכון בלי לשים לב וכללל הכרום שלי נהיה בדארק מוד אתה יודע אולי למה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:52 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח תודה
סתם עלה לי חשק לצייר עוגיפלצת במקום לסכם את השיעור הצילו בא לי עוגייה ושוקו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:52 AM
|
||||||||||
דווקא אמרו שהוא יכול לתרום שנזקקים לאיזה איבר אחר בגוף נראה לי תודהה 33> -------------------- עומר
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:55 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:55 AM
|
||||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא פשוט הסתעפות קטנה בין המעי הדק למעי הגס והוא מזדהם כשמגיעות אליו קצת שאריות מזון אבל אני מניחה שתמיד עדיף כשהוא קיים אבל הוא לא באמת נחוץ ואפשר להסתדר בלעדיו טוב מאוד -------------------- אלה אחת
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:56 AM
|
||||||||||||||
כע אבל בינתיים אני עושה טיפול באנטיביוטיקה שבוע טיפול, 3 ימים בביהח ו4 ימים בבית עם כדורים -------------------- עומר
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:56 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוח למורה שלי
בדרך כלל היא נראת ממש נחמדה אבל היום היא מעצבנת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:57 AM
|
||||||||||||||||
בהצלחה ותרגיש טוב גם החברה הכי טובה שלי בבית חולים עכשיו אוך אבל לא נורא היא תהיה בסדר בסך הכול זה משמח לשמוע שאתה לא צריך עכשיו ניתוח להסרת התוספתן וזה אומר שהדלקת הייתה במצב הפיך אז מקסיםם -------------------- אלה אחת
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |