![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:59 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואבת לי הבטן
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:01 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כאילו שיר נחמד
אבל יש לזה כל כך הרבה שכבות פאק לא חשבתי ששירי פארודיה יכולים להיות ככ עמוקים פפפ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לפחות לומדת תנ"ך הייתי מסכמת לך את השיעור בכיף פשוט הורידו לנו תנ"ך מהמערכת בגלל הקורונה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמץ למה, אבל תבדקי כמה דברים כדי לצמצם אפשרויות: אם את הולכת להגדרות של ווינדוס (את יכולה ללחוץ ווינדוס I), גם זה על דארק מוד? את יודעת אם זה היה ככה לפני או לא? אם לא, לכי לפה chrome://flags (זה קישור), תחפשי שם "Dark Mode", ותבדקי על מה "Force Dark Mode for Web Contents" מוגדר. אם הוא Enabled, תעבירי לDefault. אם הוא Default, תעבירי לDisabled. אם הוא Disabled, תגידי ונבדוק סיבות אפשריות אחרות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:03 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אני מת
הכיתה שלי יודעת שאני מאושפז וכזה מישהי מתה מקנאה "שכאילו עכשיו צריך לרחם על ליאור סבבה אז ליאור מאושפזת עם דלקת במקום שאפילו לא יודעים מה הוא עוזר לגוף והיא לא על סף מוות ובשלב מתחיל. אז סלחו לי אבל ליאור מקבלת יותר מידי תשומת לב" אויי אני מתתתת -------------------- עומר
|
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיטשיטשיטשיט
המורה קראה לי במשך חמש דקות שלמות לקרוא פסוק אבל התנ"ך לא אצלי שיט להתעלם מהמורה שקוראת לך במשך חמש דקות שלמות זה קשה בטרוף -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לא מומלץ -------------------- עומר
|||
|
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירים פרודיים זה דבר קסום -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:04 AM
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל רק קצת. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:05 AM
|
||||||||
אה אז סבבה -------------------- עומר
|||||||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נע לא היו מורידים לנו תנ"ך בשום מצב אבל אני שונאת לסכם שונאת שונאת שונאת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
אני מת מצחוקקקקקקקקק
-------------------- עומר
|
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלה
אלה את פה? -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:06 AM
|
||||
אוי נו רדידות לשמה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:06 AM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן? למה -------------------- אלה אחת
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |