![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:07 AM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציתי לשאול מה שטוטה אומר כאילו מאיפה המשמעות מה זה אומר? -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:07 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טריגו? מישהו?
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:08 AM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסוף השיר שאני חורשת עליו יש שקופית כזאת של waste more time watching my face עם המלצות לסרטונים אחרים ולא שמתי לב לזה יותר מידי זמן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:08 AM
|
||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלג פה תשאלי את פלג -------------------- אלה אחת
|||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:09 AM
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא כאילו מקנאה שאני מאושפז לא ראיתי דבר כזהההה "סלחו לי אבל ממש לא אכפת לי שליאור בבית חולים. אני אתחיל לדאוג שהיא תיהיה על סף מוות. ונחשו מה, מה? היא לא! אז די" -------------------- עומר
|||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה היה השימוש הראשון ב
![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
אני מוכנה לסכם בשבילך איזה כיף לכם שנותנים לכם תנ"ך זה אחד הכיפייםםם -------------------- 💋
|||||||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האנשים שעל כל דבר קטן מתקשרים בשיחה קולית מהווצאפ
ארגגג -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:10 AM
|
||||||||||
אוקיי אז פלג השאלה מכוונת אליך -------------------- 💋
|||||||||
|
|
||
טוב היא צריכה להפסיק לקנא
זה כבר מוגזם -------------------- עומר
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב יופי יש לי חפיסת שוקולד ודני גונזלס
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:11 AM
|
||
ומחברים אותי שוב לאינפוזיה
-------------------- עומר
|
|
|
||||
היא מקנאת שאתה בבית חולים? כאילו ומאושפז כמה רחוק אנשים הולכים בשביל צומי? -------------------- 💋
|||
|
|
||||||
בדיוק -------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:12 AM
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל בגלל שזה בית ספר דתי אין שיעור תנ"ך אחד וזהו זה מחולק לשלושה מקצועות תורה עיון- חומש בראשית תורה בקיאות- חומש במדבר נביא- לא שיש לי מושג אפילו איזה נביא אני לומדת עכשיו וזה לא כיף תאמיני לי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |