![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:19 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופ
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה -------------------- עומר
|||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי טוב -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:20 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוחחח לרדת למטה בשביל לאכוללל
ויש לי עוד חצי שעה זוםםם -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:20 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה ושלח את המצעעע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:21 AM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם הרצתי כמה מהויכוחים פה וזה הגיע לנושאים דוחים שאני יודע שאתם לא מסכימים איתי עליהם אבל זה פשוט בלעכס לא משנה, אני לא רוצה לפתוח על זה דברים מה נשמע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:24 AM
|
||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה .. אממ אני מחובר לאינפוזיה ולא כיף לי ומישהי מקנאה בי שאני מקבל "צומי" שאני בכלל לא רוצה אז סביל מינוס ואתה ? -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:27 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך מעלים קובץ אמ פי 3 אני רוצה להשמיע לכם משהו ואני צריכה תגובות בונות כי זה באמת פעם ראשונה שלי עושה משהו כזה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:27 AM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרייב ושיתוף -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:28 AM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
soundcloud -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:28 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:29 AM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל יש גם אתר כזה נו איפה הגר כשצריכים אותה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:29 AM
|
||||||
יס תודה! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:30 AM
|
||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אי אז ב2009 היה מישהו בקהילת פורומים אחרת שהחליף את הכינוי שלו לShToTaQoi (לא זוכר בדיוק מה זה אומר אבל יש לזה משמעות ברוסית, אולי מישהו פה שיודע רוסית יכול לתרגם) אחר כך ב2015 מישהי החליפה את הכינוי לShToTaKueeN, וההוא הראשון החליף לShToTaKinG. ככה קמה משפחת השטוטה המקורית, ואני הצטרפתי אליהם ב2017 עם הכינוי ShToTaFox, כדי להשתייך גם למשפחת השועלים החכמים שהתחילה כמה ימים לפני ששיניתי את הכינוי. מאוחר יותר הצטרפו אלינו עוד כמה אנשים (לשטוטה ולשועלים החכמים), ובשיא שלנו כל משפחה הייתה עם בערך 9-10 חברים. ככה קמו שתי אימפריות הכינויים הגדולות ביותר בתולדות אותה קהילת פורומים, והחלה מלחמה בין השטוטות לבין משפחת השועלים החכמים, בעודי מגשר ביניהם. לבסוף, שלושה מבני משפחת השועלים החכמים ערקו למשפחת השטוטות, ובכך חתמו את הניצחון של אימפריית השטוטות. משפחת השועלים החכמים נפלה, והאב הגלמוד של המשפחה נותר לבדו במערכה, אל מול כמעט 13 שטוטות - וכל שאר השועלים החכמים ניסוגו מהמשפחה מרוב מבוכה. חודשיים לאחר שינוי הכינוי האחרון שלי, שיניתי את הכינוי שלי לShToTaJuniorCat, והכינוי הזה הוא גם הכינוי שלי בדיסקורד כיום. משפחת השטוטות לאט לאט התפזרה, אך אני ושני השטוטות המקוריים נשארנו איתנים. אי שם ב30.7.2020 הבאתי את משפחת השטוטות לפורטל, מה שהביא לכך שהיו 9 שטוטות בו זמנית בשיא שלנו בפורטל. גם זה נעלם לאט לאט, אבל אני ואלה אהובתי ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 11:30 AM
|
||
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |