![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:38 PM
|
||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם היית בודק היית יודע ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להורים שלי יש יציאות כאילו בא לי למות מזה ואין להם מושג כי אני כבר שש שנים משקרת לשני הצדדים אבל שיהיה אני אשב ואבכה בשקט ואף אחד לא ישים לב כרגיל כאילו למי אכפת שאני לא בסדר -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נוח לי
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:39 PM
|
||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקסים לו אבל קפוא לי ואני גם ככה מקוררת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי 2 גם לך -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
|
||||||||
אוי :( 3> היי, לי אכפת ממך! הכל יהיה בסדררר -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:40 PM
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרסת את הרצף. היית צריכה לומר היי 3 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואין מישהו שיכול להביא לך אותו?:< -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי, אני טועה או שאת אוהבת רמוסיריוס?
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יציאות? מה הכוונה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן זה נחמד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:41 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי 17
ויש היי 17 בדיוק כמו שיש היי 2 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
אני כותבת סונגפיק עליהם אבל הוא דכאוני ברמות אחרות אין מצב שאני מפרסמת אותו חח -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||
בבוקר מחר -------------------- עומר
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |