![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 57 58 [59] 60 61 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:41 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי מגניב רוצה שרשור? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:42 PM
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, יהיה בסדר כי אני אסדר את זה נו שיהיה, לא אכפת לי כבר אני פשוט כאילו טוב ביי -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:42 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודע בת כמה את, ככה שאולי זה ישמע טיפשי שאני אומר, אבל חייבים לפרוק. ולא, אני לא מתכוון ללכתוב פה... שש שנים לשמור בבטן ולסבול? ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:43 PM
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, אני רוצה, אבל אין לי שום רעיון. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
כן, יהיה בסדר כי אני אסדר את זה נו שיהיה, לא אכפת לי כבר אני פשוט כאילו טוב ביי -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אמ רוצה על שיפ? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:44 PM
|
||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכשהו כל פעם שניסינו זה לא הלך אבל תמיד אפשר לנסות שוב ;) -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז היי 3 -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואב לייייייייי
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:45 PM
|
||||||||||
הלכתי אל אבא שלי אז אמא שלי נעלבה הלכתי אל אמא שלי אז אבא שלי שאל אותי אם לא טוב לי אצלו הם זורקים הערות אחד על השני כאילו כלום והיחיד שאיתי בסיפור זה אח הקטן שלי שלא שומע מילה רעה אחת בנושא :) -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד היה לי רעיון לפאנפיק פלאפי דבילי כזה
על השכבה של הארי בהוגוורטס רק אלה שבהפלפאף כמו הסדרה הזאת derry girls וכזה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבנתי איך רוזנ מצא את כולם בלי להתאמץ!
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היום עדיין חותכים 10 סמ'? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:46 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי אתה אמור להשתחרר?
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 20:46 PM
|
||||||||||||||||
אוקיי אבל לא קיטש רצח כמו דרארי חמוד כזה ![]() לונה וג'יני, לונה ונוויל, נוויל וג'יני, הרמיוני ופנסי פרקינסון הרמיוני ופנסיייייייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |