![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 66 67 [68] 69 70 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 21:06 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דילוש :) זה כזה לערבב את כל ההצעות ![]() רק באיזה שנה זה ? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 21:07 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלישית? היא פשוט נראית לי הכי נורמלית בלי כל הטרלולו מסביב -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 21:08 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה חגיגות?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
יאללוש רגע זה עם שיפ? שאני אדע מי אני וזה... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כה הייתי לא עשיתי כלום בתפקיד הזה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 21:09 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
בואי נשאיר את זה ג'ן בינתיים נראה לי אבל נבחר דמויות בכל מקרה מי בא לך? -------------------- 💋
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 21:11 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||
אמממ דמות מוכרת? נגיד הרמיוני ? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 21:12 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר כמה ימים לא לקחתי כדורים והתחלתי להיות היפראקטיבי ברמה מטורפת עשיתי פאנלים כל הבית קרצפתי את הקירות והייתי קם ב6 בבוקר כל יום והופך את הבית רק כדי לסדר אותו אני עצבני יותר מהרגיל ונכנס להמון קרבות ויש בי אי שקט וזה מההיפראקטיביות הפסיכיאטרית שלי צרחה עליי שאני חייב לקחת את הכדורים או שיאשפזו אותי ואני כזה "נא לא קריטי" כאילו קחי אותי ותשימי אותי על מצב קיצון, ככה אני בלי הכדורים מצחיק פה בבית באיזשהו שלב השתעממתי מהניקיונות אז התחלתי לשחק עם סכינים במטבח ואני עם תחבושת ביד ימין החיים מעניינים כשאתה חולה פסיכיאטרי ומורד בפסיכיאטרית והתרופות חחחח -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 21:12 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי שרשור
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 21:13 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתה לי הרגשה שכריס יהיה פה וואו
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אני אמורה לעשות את זה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריס עוד מעט הולך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 21:14 PM
|
||||
זאת הסיבה שאני לא עושה את זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||
נראה לי עדיף מהשלישיה לא? אבל אפשר גם לא פשוט הם המרכז אז יהיה קשה להסתכל על זה נגיד מנקודת מבט של מורה למרות שאם אמברידג' הייתה מגיע בשנה השלישית הארי לא היה מסתבך איתה כי לא היה וולדמורט בכלל בשנה הזאת -------------------- 💋
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||
מה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |