![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:15 PM
|
||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריין יא חוצפן סתם נו לול אני גם עם עידואו וסופי (למרות שהיא כל הזמן מאשימה אותי בחוסר נאמנות לא סגורה מה הולך עם זה), צבור לך כמה נשים\בעלים שאתה רוצה -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:16 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי זה משחק נורא פשוט למען האמת!!! להסביר את זה בכתב זה קצת מוזר אני ממליץה לך לחפש הסבר ביוטיוב אבל זה לא קשה בכלל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:17 PM
|
||||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח ריפ -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:17 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו אני מאוד מאוד רוצה תבים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:21 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריקטו פה?
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:22 PM
|
||
אני ממש חייב.ת לתקן את האינטרודקשן שלי אה
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:22 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם קוד זה מהמם
ועכשיו אלך להתקלח ולפנטז על סוכריות מנטה ביי -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:23 PM
|
||||
!!! חשוב מאוד מאוד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:24 PM
|
||
בירצפת זה לא בירה עם קצפת....?
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:24 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פסססטטטטטטטט :לוחש:
חנההההההה אם מתחשק לך אני אשמח שתציירי לי ציור ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:26 PM
|
||
באופן כללי אני טיפוס מופנם וזה אבל כשאני שומע.ת את הפלייליסט לנקות את החדר שלי יוצאות ממני המון אנרגיות ופיזית בא לי לרקוד
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:26 PM
|
||
תם את.ה כותב.ת מדהים ברמות הזיות
אם הייתי יודעת לתת תב, אז בשמחה אבל הכתיבה שלך מהממת בכל מצב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:27 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ולכתוב תב זה לא כזה קשה אגב!!! תכתבי משהו שאת אוהבת, תני נקודות לשיפור ותסיימי בעוד משהו שאת אוהבת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:31 PM
|
||||||
אבלאבל אין נקודות שיפור וזה סתם מעצבן להיות קטנוני על שטויות, כי אם זה שם כנראה שאת יודעת שזה שם אבל זה מדהים גם בלי התב שלי מבטיחה לךך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:32 PM
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |