![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 78 79 [80] 81 82 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:33 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שקררר תמיד יש נקודות שיפור וגם אם הן קטנוניות!!! אני אשמח לשמוע!!! בתקווה שמחר אני אתחיל את הקריאה הראשונית של העריכה אז אני גם רוצה לראות איפה להתקטנן עם עצמי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט חורש עכשיו על הפורטל בweb archive
האתר נראה כל כך שונה אז -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:34 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה web archive?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:34 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר בבקשה שמישהו.י ת.יגיב במה אתן שומעות עכשיו כי אני רוצה לשתף שאני שומע.ת את סאני של בוני אמ
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:35 PM
|
||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לוד'עת, את.ה בטא, זה דברים שאת.ה תמצא.י לבד (אם הם קיימים בכלל, כאילו את.ה אשכרה כותב.ת בלי שגיאות ברמה מפחידה!) יאא מצאת כבר הוצאה לאור ? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:36 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להישאר או לחזור לצייר על רהיטים בחדר שלי?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:36 PM
|
||||||||||||
חחחחחחחח זה קצת יותר מסובך מזה כן מצאתי דרך להוציא עצמאית אבל עדיין לא החלטתי אם אני רוצה ללכת על זה וגם בכל מקרה יש לי עוד הרבה לעבוד לפני שהסיפור הזה במצב לצאת לאור כמו שצריך וגם באופן כללי אני אוהב.ת לכתוב למגירה אז ייקח זמן והכל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:37 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אני ככ מתגעגעת למ"פ הזה אופ אגב תם יש לך שיער אדום כזה, נכון? (נראה לי שזה את.ה לא כי אני סטוקרית מוזרה, מאיזו קבוצת ווטצאפ.) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:38 PM
|
||||||
כן!! כאילו הוא לא באמת אדום הוא צבוע אבל כן הוא קצר מתולתל והקצוות שלו אדומים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:39 PM
|
||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה לול יש להניח אבל וואו זה מקסים!! אני תספורת בסגנון עם אותו הצבע\בוורד כבר שנתיים ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:39 PM
|
||||||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא איזה מגניב לךך מה הבעיה גם בלכתוב למגירה וגם כאילו לכתוב ספר ? אבל שיוא בהצלחהה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:40 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 22:40 PM
|
||||||||||
ורוד זה צבע ממש כיפיייי האמת שמאוד רציתי ורוד אבל זה לא עובד עם הגוון עור שלי אז הלכתי על אדום זה גם ככה הצבע של השבט בצופים אז זה עובד גם לך יש תלתלים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |