![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:24 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, הרבה אנשים לא מבינים. מה שמפיק קטן יכול לעשות...
מה זה משנה? עכשיו הכיסים שלי מלאים בפירורים. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:24 AM
|
||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי למה שאני אתרגם שיר? אני בכלל לא שומעת שירים לא בעברית -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:26 AM
|
||||||||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת הזדמנות נפלאה לעשות את זה הפוך: לתרגם שירים מעברית לאנגלית. כשאני שומעת שירים בעברית אני מנסה לחשוב איך הייתי מתרגמת אותם לאנגלית... -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:26 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני הולכת לנסות לישון
נקווה שאצליח אני כבר אעשה את התוכנית שלי לסוף הנוד מתישהו אחר ביוש 3> -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:27 AM
|
||||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביוש. וגם אני אלך לישון על הדרך. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:29 AM
|
||
עזבו אין לי כח לישון עכשיו
נשאר ערה אבל נעזוב קצת את הפורטל נעשה משהו אחר -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:32 AM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:32 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם סנילית.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:40 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נראית מתה
ומחושמלת מתה מחושמלת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:41 AM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:< מה קרה היי! זה הארי הצב! -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:43 AM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואב לי הראש בטרוף ואני חיוורת ממש אבל הלחיים שלי אדומות כי בכיתי מאיזה ספר מטופש שהוא אפילו לא ממש מרגש והמזג אוויר החורף גורם לחשמל סטאטי באוויר אז תדמיין שיער ג'ינג'י מתולתל קופצני במיוחד כן, רוזנ החליט שיהיה כיף להזכיר את כל רשימת הסמלשים המזעזעים שהיום לי פעם -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:44 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתישהו שמשעמם לי תזכירו לי לסקר את היל האוס או בליי מאנור
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:46 AM
|
||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איי נשמע באסה >< איזה ספר? מה זה היה שלך פעם? חשבתי של רוזנ -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:51 AM
|
||||||||||
כנראה שממש משעמם לי אז לקחתי ספר של אח שלי "לא שם עין" לא חח זה היה שלי בתקופת הנובית -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 00:54 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין פה אף אחד יענו
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |