![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 09:58 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, בוקר טוב מה קורה? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 10:02 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה כתוב לי שאני רשומה לבגרות של שלוש יחל במתמטיקה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 10:04 AM
|
||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה, ומה איתך? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 10:07 AM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סביר יום ארוך בלימודים ![]() ומשעמם לי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל באמת מה כואב לאנשים להחמיא לעצמם
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
מה? מי? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 10:08 AM
|
||||
זה אנושי. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 10:09 AM
|
||||||
מה מה *חנה זה לא קשור. כלכך קשה להגיד וואלה אני יכולה לעבור את המבחן כלכך קשה להסתכל על תמונות שלך ולהגיד אני נראית מדהים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 10:10 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוףףף
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 10:12 AM
|
||||
זה בדיוק מה שאמרתי, זה רגש אנושי טבעי ולגיטימי מאוד. ואת צודקת, זה באמת מאוד קשה לאדם לחשוב על עצמו טוב. לא אומרת שאנחנו צריכים להוריד מעצמינו, להפך! אנחנו צריכים לעבוד על הרגש הזה. אבל אין לשפוט... -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 10:16 AM
|
||||||||
רגע, את מדברת עלי? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 10:18 AM
|
||||||||||
מה לא אני מדברת על כל מי שעושה את זה. אם את נכללת בהגדרה זה לא היה מכוון אליך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 10:20 AM
|
||
טוב,
שומם פה. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 10:23 AM
|
||||||||||||
כן טוב, פשוט אני לא ממש הרגשתי שלמה עם איך שנראיתי בחתונה הזאת. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |