![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 11:35 AM
|
||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יצא לך דפוק יצא לך בסדר גמורר אל תדאגיי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה לא. והכל עובר. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שזה נתון לבחירתי אני יכול לומר לו שפתאום נפל עלי משהו ולא יהיה לי זמן להשקיע או שפתאום אני חושבת שאני לא מספיק טובה ושלא יפרסם -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 11:36 AM
|
||||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כןןן אני לא אוכל לעשות כלום אם זה יהיה היד ימין -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 11:37 AM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוופיייייי היייי
-------------------- אלה אחת
|
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד 20 דקות
בררררררררר -------------------- עומר
|
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חנהההההההההההה את מתמודדתתתתתתתתת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 11:38 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף עם זה.
המורות לא מאמינות לי יותר לתירוץ של "נפל לי המחשב" אבל זאת האמת!!!!!! שני מחשבים נפלו!!!!!!! וזה ממש מעצבן שלא מאמינים לי. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלהההההה
|
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן לא חושב שיש לי רעיונות ברמה
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 11:40 AM
|
||||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתפלא אבל יהיה לך הרבה מה לעשות -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||
מה יש לך הרעיונות שלך מטורפים ואתה מגיש בקשת ניהול בחודשים הקרובים הרעיון של המקום טוב מקום רע אדיררררררררר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו באמת.
מצד אחד אומרים לי לעשות בקובץ וורד מצד שני אין לי מחשב לכתוב עליו... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
בהצלחההההההההההה ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |