![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 12:47 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@מור הצלחנו לעשות משותף הנה https://open.spotify.com/playlist/7tt6luuvM...1SW6YfvLm8jhf6w
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העלתי עוד פרק לפיק
ויצא לי ממש גרוע אז בא לי למחוק אותו אבל הבטחתי שאני אעלה אותו כבר אתמול הצילווו מה לעשותת? -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפלייליסטים האלה יהיו רק עם השירים שאת משמיעה כאילו אם את לא שומעת את הפלייליסט של הפורטל הוא לא יופיע לך בפלייליסט השבועי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 12:48 PM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגמרי אני ככה כבר שבוע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי הרגשה שתוך שעה שעתיים יהיה שם יותר שירים מכל השירים שאהבתי
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל איך אתם מחלקים זה? כמה עמודים כל אחד לוקח? כמו שאמרתי, עדיף לתכנת משהו שיעבור על כל העמודים וזהו -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפריים שלי כל כך ורוד ואדום וואי מוגזם
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 12:49 PM
|
||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל חודש אני כזה ״אומייגד הבריאות הנפשית שלי ברצפה מה קורה האם אני מאבד.ת את השפיות?????״ ואז אני כזה אה. אני פשוט במחזור -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני בדיוק הרגע שומעת אותו חח יאללה לא נורא, עם המוזיקה של אבא שלי שום דבר לא נורא -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה די מטופש לעשות פלייליסט ולא לשמוע אותו. ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
טוב תקשיבו אני באמת אוסיף את כל המוזיקה שלי לפלייליסט הזה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 12:50 PM
|
||||||||||
וואו, כן, לגמרי אני ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
מור לא חייבים את השירים שיש במ"פ
גם אם כל אחד פשוט מוסיף לשם מוזיקה שהוא אוהב זה יוצא מגוון ברמות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
Shoot ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |