![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:00 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב שהמורה תחלום על הריכוז שלי היום
הלך -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:00 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני היום הייתה מתכונת? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:01 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיימתי עכשיו מתכונת ובגלל שהבית ספר גאוני המתכונת נגמרה רבע שעה אחרי שההסעות היו אמורות לצאת אז עיכבו לנו אותן ובסוף היינו צריכים לרוץ ואין לי אוויר וזה אחרי שבמקור בכלל לא אירגנו לי הסעה לול -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:02 PM
|
||||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקע אני אשמע אחר כך -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בשיעור אנגלית עכשיו
אין לי כוח אין לי כוח אין לי כוח -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ... שאלה. ואני לא רוצה להיות חטטנית! זה באמת סתם מעניין אותי ואם את.ה לא מרגיש.ה בנוח להגיב את.ה באמת לא חייב.ת! איך אפשר להיות גם נון באינרי וגם לסבית? לסבית זה בת שנמשכת לבנות ונון באינרי זה חסרי מגדר, לא? טעיתי בזיהוי הדגלים בחתימה? שוב, אם את.ה לא מרגיש.ה בנוח עם השאלה אל תגיב.י ![]() ![]() ![]() ![]() אוף, אני כל כך מביכה. סליחההה ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:03 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא שולחת הודעה למה אנחנו לא נכנסות לזום
אבל היא לא פתחה את הקישור בכלל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:04 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני מתה מתתי נרצחתי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני מפחד שזה יחרבש את החשבון
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אווווו יש לנו גרג בעמוד באנגליתתתת
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
היה לי מורה מעצבן שכל פעם שאל למה אנחנו לא נכנסים לזום והוא בכלל לא שלח את הזום... בסוף הסתבר שאת כל הקישורים ששלח, הוא שלח לכיתה של אחות של חברה שלי ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:05 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יחס
|
|
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתיייייייייייי
|
|
|
||||
היי ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |