![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:06 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לגיטימי ממש לשאול הכל טוב!!! אשמח לענות גם התשובה היא שכל ההגדרות האלה הן מאוד נזילות, ובעיקרון לזהות הלסבית תמיד היה קשר לחוסר קונפורמיות מגדרית (כל דמות הלסבית הבוצ׳ה מתבסס על השבירה של הנורמות המגדריות). במשך השנים היו לסביות שאמרו שהן ״לסביות, לא נשים״ כי הזהות הזאת מחזיקה בתוכה הרבה פעמים מערכת יחסים מאוד ייחודית עם מגדר. ובעיקרון התשובה הקצרה היא שפשוט מאוד נוח לי עם הטייטל של א-בינאריות ומאוד נוח לי at the same time להגדיר את עצמי בתור לסבית, אז בסוף זה מה שחשוב :)) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח וואי איזה מעפן רק דיברתי ופתחה :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאק למה כואב לי הכל
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייי היי יובל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:07 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב באלי להעביר את השליטה לפלייליסט למישהו אחר
לאיודע -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:08 PM
|
||||||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו, אוקיי. טוב לדעת. תודה. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חנה פוטר ענתה לי איך מסיגים חרמישים
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי מור שם פה יותר שירים ממני
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול. היא מוזרה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:09 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש שם אלף שירים כבררר
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שצריך זה לפתוח סתם משתמש שעליו יהיה הפליליסט -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהההההה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
בכיף!! שמח.ה לענות :)) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:( אז איך היה? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:10 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי למי קוראים Alex בספוטיפיי אני אוהב אותו
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |