![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:40 PM
|
||||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקייי וואיי כל עוד אפחד לא הרביץ לך זה בסדר -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:40 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המורה אמרה על משהו שהוא משתווה ללאפות עוגה
אז חשבתי לעצמי שאני מעדיפה לאפות עוגה עכשיו ואז חשבתי לעצמי שבעצם לא כי אי אפשר לאפות עוגה מהמיטה ואז דמיינתי את עצמי אופה עוגה מהמיטה זה משעשע -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:41 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מושו ?
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הוא נפל על הרצפה והתגלגל כזה והכל התבלגן ונהרס ואין לי כוח לסדר את זה יש לך אחד חדש? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש! ![]() ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם את רוצה יש לי בשבילך צעיף. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:42 PM
|
||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיט נגמררר לי מה נעשה והיי! תפסיקי ללחוץ על המתג כל הזמן! -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:43 PM
|
||||||||||
אפשר לקנח את האף עם צעיף? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם זה היה עובד לי זה היה עליי כאילו אני אעשה לכם רשימה של מה הייתי מוסיפה נומה נומה יה לעוף שיר הרס איש הברק החץ המנצח איש השאלות SOS זה הזמן לקפוץ אור גדול מה זה משנה בדרך לאוווור -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי 30,000 נקודות ניסיון ו100,000 כוח קסם רמת חיי היא אינסופית מכיוון שאני יצור קסום ומדהים ![]() ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז הנה ממחטה. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אופ איתכם
אני לא רוצה לומר למה במקרה שבסוף כן אעשה את זה אבל אופ -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
שאלה טובה מתגמתגמתגמתגמתג ![]() -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:44 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה שבית הספר לא יזהיר על טריגרים?
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:44 PM
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה אני רציתי להוסיף אבל עידו סגר ![]() -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |