![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 16:15 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 16:16 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עידואו לקח את הצפיה ה1000
וסופי את ה999 עכשיו יש גםן את המקום של מי שהרס את זה המקום אויש על ידי חנה, יום טוב לכולם. ![]() הודעה זו נערכה ע"י מי צריך בכלל כינוי ב Jan 19 2021, 16:17 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 16:17 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 16:18 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח
הסמלש של חנה נערוך בשביל כאלו לעתיד https://hportal.co.il/uploads//av-72533.jpg ![]() הודעה זו נערכה ע"י רינג ב Jan 19 2021, 16:19 PM -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חנה עכשיו ננסה לשחזר את החתימות שהיו לך אז
אני תרמתי את לא כל היושב על שרפראף ימלוך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הללויה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 16:19 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא טרחתי להסתכל על זה אפילו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צפיתי כבר מקודם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ לא כל היושב על השרפרף היה שלי ואז אתה כתבת לי לא כל היושב על האסלה ימלוך חוץ מביבי ואז כתבתי את זה ואני לא זוכרת חתימות שלי בכללללל חוץ מזה שהייתה לי חתימה עם כל מני משפטים מפגרים כמו "אני הכי אוהבת לאבד את העשתונות ואז לאסוף אותם אשתון אשתון" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 16:21 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין אין אין כמו לרגל אחרי אנשים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 16:21 PM
|
||
טוב, כתבתי ארבע פסקאות
לא מספיק -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 16:22 PM
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי קצת זה... טוב שאין קיצר -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 16:24 PM
|
||
כשיהיו לי מעריצים בעתיד הם בטח יסתכלו באתר הזה ויראו את הנוביזם שלי
לא טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 16:25 PM
|
||
החתול שלי חזר
אני שמחה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
טוב מה התכנון שלי להיום
אני מסיים את החקירות אחר כך נלמד לשון ואני צריך לוודא עכשיו שאני אשכרה לומד, בגרות קלה יחסית אבל עדיין צריך ללמוד ורק אז אני רשאי לנוח = לצפות באנימה / לסרוג / לקרוא נדבר כשאסיים ואני שמח בשבילך הגר ![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |