![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (192) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 11:50 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
קוסמים מגדלים חתולים, שהם חלק ממשפת החתוליים שאליה משתייך גם הנמר. על עור הנמר יש חברבורות...
וואו, כשאני כותבת את זה זה נשמע מופרך... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 23:16 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
דלת אוטומטית
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 23:46 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוטומטי זה דבר שקורה בדרכ בקסם
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 06:58 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רדיו
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 07:11 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לוויזלים יש רדיו-קסום שמחובר על גלי הקסם
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 07:17 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טלוויזיה
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 07:34 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טלוויזיה מחוברת בקסם לערוצי המוגלגים
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 07:37 AM
|
||
מחשבון
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 08:40 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמיוני
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 08:44 AM
|
||
עיפרון
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 15:02 PM
|
||
![]() מוגל |
כלב זה האנימאגוס של סיריוס בלק
חיפושית זה האנימאגוס של ריטה סקיטר ![]() -------------------- 🦁גריפינדורי🦁 "זה די מרגש, לא? לשבור את החוקים?" "אל תדאג, אתה שפוי בדיוק כמוני." "אני מקווה שאתה מרוצה מעצמך. יכלנו כולנו להיהרג, או גרוע מכך – להיות מושעים.'' גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]🦁 גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. תקראו, זה מעשיר את ידע עולם הכיף :) ותכתבו, זה עושה כושר לידיים :) איש סיני חכם אמר פעם: 哇,你有谷歌翻譯。我也有! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 15:22 PM
|
||
שופר זה קרניים
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 21:54 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
אקס בוקס
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 22:52 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעילות משעממת שגורמת לקוסמים קטנים להוציא אנרגיות מהאצבעות
שיעור תעופה אולי -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 09:54 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כפית
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |