![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 11:46 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() מדריך||איך לשאול על כל דבר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. תשאלו גם על מה שאתם יודעים. תשאלו גם על דברים שאתם יודעים מה התשובה, מה יענו עליהם או מה הנשאל יגיד. 2.תשאלו על הכל. גם על דברים טיפשיים. 3. היו סקרנים. גם אם זה דבילי. 4. הבינו מה אתם שואלים. ככה תאלתרו שאלות נוספות טוב יותר ותהיו יותר ![]() 5. גוונו בשאלות. אם אתם רוצים להיות נודניקים אמיתיים, אל תשאלו כל הזמן "למה". תוכלו לשאול גם איך, מתי, ומי. לשאול רק "למה" זה סתם להיות משועמם, לא להיות ![]() 6. שאלו גם על דברים ברורים מאליהם. לא חשוב מה אתם יודעים ומה לא. 7.שאלו על דברים לא קשורים. כל עוד הם קשורים בקצת איכשהו. 8. אל תנסו להבין את התשבוות, נסו לשאול. שזה אומר שגם אם אתם יודעים איפה למצוא את התשובות- אל תמצאו אותם, תשאלו. 9. השתמשו ביותר מרק מילת שאלה. נסו להבין מה השאלה ומדי פעם להוסיף עוד כמה מילים. 10. אל תרפו. אם אתם רוצים להיות נודניקים באמת, מכל דבר תצליחו למצוא שאלה נוספת. [ALIGN=Center]בהצלחה, ואל תשכחו לא לעשות כלום ממה שכתבתי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 13:14 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחח, ממש אהבתי את המדריך?
![]() הוא ממש מושקע? ![]() אולי אבל רק קצת להעביר לאמצע אם מתחשק לך? ![]() לדעתי זה יצא נחמדי יותר? ![]() ![]() ![]() אולי רק? ![]() אולי רק בשורה השמינית בטקסט העליון להוסיף ![]() ![]() אלא אם כן שמת אותו רק בשאלות של מילת שאלה אחת? ![]() טוב, נראה לי סיימתי כאן? ![]() ביייייייייי? ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 14:40 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, כל הכבוד על המדריך!
הוא מאוד משעשע ורואים שהשקעת עבודה ומחשבה, שאפו! אני ממליצה לך קודם כל למרכז את הטקסט. בנוסף אני חושבת שזה היה יותר נחמד אם החלק של השיחה בין הבצלצלים היה יותר קצר ועם טיפה פחות בצלצלים. וגם הייתי ממליצה להעביר את הכותרת (מדריך||איך לשאול על כל דבר) ללמעלה. חוץ מזה המדריך באמת טוב. הוא מקורי חמוד ומשעשע, כל הכבוד! נוסף ללינקיה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |