![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 17:33 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() חיי הבצלצל המצוי שלב שני שלום לכם משתמשים ומשתמשות וברוכים הבאים לשלב השני של עוד פעילות בספיישל בצלצלים! אז מה שלומכם? איך בנתיים? אני מקווה שכיף. בכל אופן, בגלל שאין לי כח לכתוב דברים שדומים במשמועתם ל'בלה בלה בלה' אני אגש ישר לעניין. אז בשלב הראשון של הפעילות, סיפרתם לנו על חיי הבצלצל מבחוץ. ועכשיו, הגיע הזמן שנדע על חיי הבצלצל מבפנים! מה זאת אומרת חיי הבצלצל מבפנים? זאת אומרת, שכאן נדע איך הבצלצל מרגיש, מה הוא חושב, ואיך עבר עליו היום. ואיך נדע את כל הדברים האלה? מתוך היומן של הבצלצל כמובן. ומי יכתוב את היומן של הבצלצל? אתם כמובן. רגע, אז כותבים יומן של בצלצל? מגניב! אני שמחה שהבנתם! אז איך נעשה את זה? כל אחד לוקח את הבצלצל שהוא בחר בשלב הקודם וכותב יומן ממש כאילו הוא הבצלצל. פשוט ונחמד, נכון? אז הנה לכם טופס:
ועכשיו, אחרי שיש לנו את כל מה שצריך בשביל פעילות, נשאר לי רק להגיד לכם שעל השתתפות בפעילות תקבלו ![]() אה, ומהרו להשתתף, כי יש לכם חמישה ימים בדיוק! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:18 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+ כינוי: יובל, בצד
הבצלצל שלי: ![]() היומן של הבצלצל: יומני היקר, זאת אני, הבצלצלית וואו. אבל אתה יודע מי אני, נכון? הרי אני כותבת לך כל יום מאז שנוצרתי. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 12:07 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רינג, רינג
הבצלצל שלי: ![]() היומן של הבצלצל: היי יומןןןןןןןןןן ![]() נכון אתה שונא שאני עושה לך את זה? ![]() חיחיחיחי ![]() ![]() תקשיב אז לשיחה שהלכה עם ההורים שלי היום לפני כמה דקות ![]() הורים: לא ![]() הורים: לא ![]() ![]() הורים: אממממ, לא ![]() ![]() הורים: לאלאלאלאלא ![]() ![]() ![]() הורים: אמממ, ל...לא ![]() ![]() ![]() הורים: *לחשושים* אמממ, אולי ![]() הורים: אבל רק אולי! ופה יומני, הבאתי את מילת הקסם, (שבמקרה היא גם חבר ממש מקסים) ![]() ![]() ![]() הורים: אוף, טוב, נלך היום בצהריים אז אתה מביןןןן???? הולך להיות לנו כלבצלצלללללללללל, יאייייייייייייי ![]() ![]() איזה כיף זה יהיההההה, נקווה אבל שהוא לא יריב עם הבצלתול, שלא יהיו מריבות זה מזכיר לי, אתמול היו מלא נשירות בבית, נקווה שאבאב ואמא לא ראו ואז הם יבטלו את הכלבצלצל ![]() טוב, יומני, הלכתי לעשות שיעוריםםםםם, ביייייייייי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הערות/ הארות/ שאלות/ יומנים זה לא של בולגוורטס?: לא ולא ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 12:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: בארי, ויינשטיין
הבצלצל שלי: ![]() היומן של הבצלצל: היי יומן יקר מה שלומך? שלומי גרוע, אתה שואל למה? טוב נו אני יספר לך. היום שלי התחיל מצוין חוץ מזה ש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ופתאם ניראתי כמו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הערות/ הארות/ שאלות/ יומנים זה לא של בולגוורטס?: -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 20:55 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על ההשתתפות!
בצלצלים יתווספו לבצלצליה בקרוב. ננעל. ![]() בארי, לצערי לא השתתפת בשלב הקודם ולכן השתתפותך לא נחשבת, מצטערת. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |