![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 66 67 [68] 69 70 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:24 AM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לאנשים.
אני מנסה להבין משהו, את מי אפשר לשאול בפרטי? -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:24 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אותי אם בא לך -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:25 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לוגאן
הכי חמוד בכל תולדות הסדרה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:25 AM
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נני בלי בושה בוכה מחוץ לדלת שלי, שאני ישנה, ואז היא מחליטה לפתוח את הדלת וללקק אותי עד שאני אתעורר בצרחות, ואז היא עושה כאילו היא רוצה שאני אוציא אותה, והיא בורחת לחפש את האוכל של החתולים כי הם קיבלו טונה! ואז היא עוד קורעת לי את הנעל! -------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:26 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה קראתי את החתימה כ"מנהל פורום מסומ"מ לשעבר"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:26 AM
|
||||
אתה יכול אותי איף יו וונט -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:27 AM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום. אתה יכול לשאול אותי אם בא לך -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן! וג'ס מתקרב אליו במיוחד בסיום הסדרה כשהוא נהיה כזה חמוד ורגיש עם שיער ארוך יותר -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
אעעעעעעעעע חצופה אין אני יודעת, כבר אמרתי לך אתמול שהיא חצפת קטנה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
מאוד! אני לא מדבר איתה יותר -------------------- עומר
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:28 AM
|
||||||||||||
אפילו אם היא תעשה אפצ'ים? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו
רחלי אמרה משהו על זה שהיא תיעלם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה פיית(נ)ו("ד)ן
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:29 AM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שהוא לקח את רורי לקפוץ מהגג 3> ובהתחלה הוא היה די פוץ כזה בגלל שהוא עשיר וכל המרטי וזה -------------------- 💋
|||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:29 AM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנוקיה הפך את האותיות אז הייתי צריכה לקרוא הפוך... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |