![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 14:51 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 14:52 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 14:52 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הבעיות שלו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 14:53 PM
|
||
של מי?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 14:59 PM
|
||
אבא שלי
פשוט החליט שאם לא אהיה ילדה טובה אצלו הוא לא לוקח אותי אחרי שכבר ארזתי מזוודה ואמרתי שאני לא מוכנה להיות ילדה טובה והוא פשוט נסע אם האחים הקטנים שלי והשאיר אותי פה מאוד בוגר :)))))))))) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 14:59 PM
|
||||
מה? רגע, אז את אצל אמא שלך השבת? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:00 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לשתף איתכם את מה שכתבתי
אבל אני מתלבט אם לסיים קודם לכתוב ואז לשתף הכול ולבקש פידבק או לבקש פידבק על חלק חלק -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
לא, היא נסעה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
אז את לבד???? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:01 PM
|
||||||||||
אחותי הגדולה פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:23 PM
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תלוי מה האורך לא יודע חלק חלק? אבל רק אם אתה תפרסם את כל החלקים ולא תנטושששש ![]() ![]() ![]() נב סופייייייי אמממממ תהנייייי נראה ליייי יהיה כיףףףףףף מקווהההההה ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:30 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:30 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I killed Sirius Black I killed Sirius Black I killed Sirius Black
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:31 PM
|
||
אוקיי.
הנו"ד שאני מסתכלת בו גורם לי להתבלבל. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:31 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:\
מתבאס איתך, סופי הלוואי והיה לי מה להגיד על זה מעבר רינג, כרגע יש לי 5,000 מילים אני לא נוטש, כי יש קו עלילה ואני מתכנן להמשיך לכתוב הכול אבל נדמה לי שיהיה יותר טוב אם אכתוב ואז אערוך זה ההגיון, אחרת לא אצא מעניין העריכה השאלה אם יהיו כאלה שיקראו או שפשוט אפרסם בחוגים אחרים -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |