![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 75 76 [77] 78 79 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:31 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכחת את הצחוק -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:32 PM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא שכחתי פשוט לא רציתי לכתוב אותו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:33 PM
|
||
עכשיו פלג, יש לי שאלה
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:33 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Was it fun? -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:35 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אח שלי הרס לי הציור :(
גרררר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:36 PM
|
||
פה לילי שלחה הודעה
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=7204537 אבל פה https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=7204538 כתוב שזה ציטוט של מפלצומי, שזה היה הכינוי של הגר... ודיברו על באג, מה בדיוק קרה שם? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:36 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:37 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקסים, ולי יש עבודה בעברית. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:37 PM
|
||||||
גם לי. וגם יש לי עבודות בגיאוגרפיה. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:38 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אוי יש לי תחרות קאטה בדיוק בעוד שבוע ואני עובדת קאטת הבחירה שלי ככ הרבה זמן שזה יהיה ממש עצוב אפסיד
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:39 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תסתכלי על התאריך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:41 PM
|
||||||
ראיתי שזה האחד באפריל. אבל מה קרה שם בדיוק? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:41 PM
|
||||||||
די אני בוכה @ותיקים לספר לה או לא? מה דעתכם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:42 PM
|
||||||||||
תספר, אני מנסה להבין מה קורה שם אבל כלום לא מסתדר לי. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:43 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב ביי לכם
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |