![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 78 79 [80] 81 82 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 15:58 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אמרתי שהיום אני אתחיל ואסיים את העבודה בתנך
אז קדימה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע, אז כאילו- טוב לא משנה, אני לא אנסה להבין אפילו.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש! מורמורמור (זהו, זכית בכינוי) אמרת שאתה רוצה לעצב הכל וזה, אז נראה לי אני אקרא בסוף הכל ביחדדדדד ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:00 PM
|
||||||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקייאוקיי הגבתי -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:00 PM
|
||||||||||||||
יאייייייי כנלנל. ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:01 PM
|
||||||||||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה שוב!! -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:01 PM
|
||
אין בעד מההבבב
יאייייי ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:02 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
לאלאלא
תנךךךךךךך ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא זוכר :\ חחח בהצלחה בעבודה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:04 PM
|
||||||||||
אתה סנילי משהו הא תודהה זה חלק מהבגרות כי אנחנו עושים פנימי בתנך וכאילו יש לי שבוע שלם לעשות אותה אבל אני רוצה לסיים אותה היום כדי שאני אוכל להתפנות במהלך השבוע לבגרות ולכימיאדה ולביולוגיה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:14 PM
|
||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עברו 3 שנים, מה את יודעת מה קרה מאז ותנך זה נחמד, מקצוע ממש קליל לפחות 2 יחידות יאללה בהצלח -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:16 PM
|
||||||||||||||
כן תנך זה אחלה אבל בגלל שאנחנו עושים פנימי לבית ספר יש הרבה יותר חופש ונותנים לנו עבודות יצירתיות מעיקות קצת אבל כל המורות שהיו לי היו נהדרות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:17 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום:)
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:17 PM
|
||
היוש
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |