![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:43 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש פה סופי?
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:44 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל מה כיף בזה?
הרי במילא כולם יודעים שזה התאריך... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:46 PM
|
||
איפה סופיייייי
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:48 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפחיד ורחוק גם ו!!! עוד שלושים יום יש לי 16 וחצי ואם הסגר יאפשר אני אתחיל ללמוד נהיגה כבר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:49 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעאעאע
מזל״ט הגררר -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:52 PM
|
||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בפורום של המנהלים ראיתי מה קרה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:53 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אני אומר "צריך" אבל בציווי
יש לי את המשפט "מערכת החינוך צריכה לשנות את שיטת הלימוד לצורה בה יש משמעותית פחות לחץ על התלמידים" ואני רוצה להעביר אותו לציווי איך עושים את זה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:54 PM
|
||
סופיייי
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:54 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:55 PM
|
||||||
קרה משהו מוזררררררר חלמתי שפתאום אנחנו נפגשים במקום כלשהו ואז איכשהו אנחנו מבינים שזה אנחנו זה מוזרררררררר -------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:56 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ זה בגוף שלישי ובגוף שלישי אין ציווי ואני לא רואה איך אתה פונה למערכת החינוך בגוף שני? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:56 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צ'ך. אבל זה לא תקין בשום צורה. תרתי משמע... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 16:57 PM
|
||||||||
נע גם לא מוזר חלמתי על אנשים מהפירטל כמה פעמים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
מאיפה הבאת את זה......... -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
זה כן מוזרררר -------------------- עומר
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |