![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 19:18 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוווו עידואו בהצלחה!!
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 19:22 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Previously on
התנך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 19:24 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה תנך זה כל כך קשההה. ולמה אני צריכה ללמוד אותו?! אני אתאיסטית! ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 19:26 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנך זה לא מקצוע כזה קשה אבל כן מרגיש קצת מיותר אבל זה לא כאילו ספרות זה מועיל יותר לול -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 19:27 PM
|
||||||||
אבל ספרות יותר קללל (לפחות לי, לפחות עכשיו) ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 19:29 PM
|
||||||||||
ספרות לא ממש יצא לי ללמוד אז אין לי מה להגיד על זה אבל נשמע מיותר לאללה אבל תנך אני מסיימת עוד חצי שנה אז אין תלונות 3> -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 19:30 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
וואיי השנה הזאת עוברת ככ מהרר לא פייררר -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 19:31 PM
|
||
כאילו שתיגמר בכיף שנה מזעזעת
אבל גם שלא תיגמר כי לא באלי יב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 19:31 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חייב להבין איך לעשות את הreload page mouse gesture של אופרה
החיים שלי יהיו כל כך הרבה יותר טובים כשאני אצליח. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 19:43 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו תודהה כן זה די הרבה ומסתבר שהמגמה הזאת 11 יחידות אז יאיי נראה לי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 19:45 PM
|
||||||
11 יחידות זה מספר קצת מוזר אבל שמעתי שגם אדריכלות זה 11 יחל בהצלחה!!! מגמות של הרבה יחידות אמורות להיות עמוסות יחסית (למרות שהנדסת תוכנה די אחלה) -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 19:50 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כתבתי 27 שורות במקור אבל מותר בין 8 לבין 20
אז הקטנתי את הכל ואני עכשיו על 21 הצילו. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 19:58 PM
|
||
אם יבטלו את הבגרויות חורף!!! אני!!! אכעס!!!
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 20:00 PM
|
||||
צריך פשוט לצמצם. תיאורים, מילות קישור, דברים לא החכרחיים... ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 20:01 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו נספר בדיחות קרש
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |