![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:01 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם לי
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:02 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אין לי שמץ מה קרה בפרק הזה
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:03 AM
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפחיד באיזה מובןן -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:05 AM
|
||
נראה לי מפחיד במובן של מה יהיה אם תהיה לי שגיאה
או מה יהיה אם הם ישנאו את זה כאלה -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:06 AM
|
||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה גם כזה לתת לאנשים אחרים לשפוט את הכתיבה שלי וגם כאילו... הקטע עם הכתיבה שלי באנגלית זה שמרגיש לי שכל הסגנון שלי שהוא מאוד ברור בעברית פשוט הולך לאיבוד וזה נשמע כאילו אני מדווח.ת בחדשות ולא באמת מספר.ת סיפור והקטע עם לנסות לכתוב באנגלית זה שקשה לי לחשוב על עלילה שצריכה להתרחש באנגלית ולכן רוב מה שיוצא לי לכתוב באנגלית זה איזשהו תרגום/שכתוב של משהו שכבר כתבתי וההשוואה הזאת בין הגרסה בעברית לגרסה באנגלית היא דבר קצת מלחיץ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:08 AM
|
||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוכר אבל זה פשוט מהמם, וחוץ מזה שזה ישפר לך באמת את האנגלית עוד מלא אנשים שלא דוברים עברית יוכלו להנות מזה וזה יהיה מקסים @אריאל הידד תודה לך! את אוהבת את YUNGBLUD? הו די האלוהים שלי (אופסי אני מרגישה בנוח לומר דברים כאלו רק בשבת כשיש פה רק חילונים אחרת אני מרגישה ממש מזלזת 😬) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:10 AM
|
||||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי תשמעי, אם את מתרגמת סיפור כמו חלב גיבורים לאנגלית, זה פשוט יעשה לך שיפור פלאים באנגלית בכל מקרה, אני מבטיחה לך אני מבינה את החשש שלך מזה אבל :/ שורש הבעיה לדעתי מתחיל מזה שלא מלמדים באמת ספרות אנגלית כמו שצריך, בסופו של יום לאנשים לא יהיה ביטחון לספר באנגלית, כמו למשל במקרה שלך שזה באסה ממש. אבל כדאי לך לנסות בכל מקרה!!! וגם אם לא ילך, תמיד תהיה הזדמנות אחרת ואני בטוחה שמתישהו ילך לך. יש לך כישרון כתיבה ממש גדול -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:11 AM
|
||||||||||
רגערגע מה עשיתי? על מה ההידד? -------------------- 💋
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:11 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך שלושה חתולים ממוצא לא ידוע הקימו מסעדת מטריות במחיר מופקע על המכתש השביעי הכי גדול על הירח?
אני רואה שרצחתי לכם את השיחה. תמשיכו, תתעלמו מהשאלה המפגרת שלי לול הודעה זו נערכה ע"י imagine it ב Jan 23 2021, 01:16 AM -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:16 AM
|
||||
אויייי בניתי עליך להסביר לי מה הלך שם!! ספויילר אלרט אנשים!! כאילו, ברור שמשהו מוזר ממש מתרחש אבל מה!! ו-ו-ו-ולא הבנתי מה הקטע עם זו שידעה על כל הקטע עם אולטרון, ומה הקטע של השרשת בכלל, לא זיהיתי את הסמל ואיך היא נכנסה להריון ואז ילדה כמה שעות אחר כך בגלל המהירות של ויז'ן?? אוי אוי ככ מוזר ומייייי זו די מה היא עושה בעיירה בכלל -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:19 AM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי מדברים על וונדהויז׳ן? האמת שאני יודע.ת מה הקטע של הסדרה הזאת לול שמעתי איך זה הולך בקומיקסים וזה נראה שהם עושים את זה מעולה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:20 AM
|
||||||||||||||
לול
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:23 AM
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אוקיי שמץץ זה נהייה יותר מדיי מוזרררר אבלאבל אני יודע כמה דברים שהסקתי: אגנס וההוא חלק מכל ההצגה הזאת על בטוח וונדה שולטת במה שקורה שם, היא עשה עוד פעם ריוויינד אחרי שוויז'ן התחיל לתהות עוד פעם וכשחיטטתי באיימדיבי גיליתי שהג'רלדין הזאת בכלל מופיעה בקרדיטים בתור מוניקה משהו מוניקה הקטנה מקפטן מארוול!!!!!!!! ![]() והיא בטח נכנסה לשם בטעות או משהוו מה שהשכנים ליחששו והכל נראה כאילו מתוכנן ובסוף היא הוציאה אותה מהבועה הזאת אוקיי זה ככ מותחח ארגגג -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:26 AM
|
||
תםםםם כןן
אני ממש מתקשה לשלוט עכשיו בדחף לשאול אותך מה קורה כדי לא להרוס לעצמי את הסדרה אההה עידואווו כן תקשיב הזוי מה שקרה שם עם וונדה אני במתח אה כןכן אגנס והרב מאה אחוז קשורים איך שהם התלחשו ברצינות ואז חזרו למצב ההפי שלהם לא יםה לא להוציא את כל העונה בבת אחת הווו מה מי זו מוניקה אני לא זוכרת אופסס אבל הזוייי -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 01:30 AM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ra ra Rasputin
Lover of the Russian queen There was a cat that really was gone Ra ra Rasputin Russia's greatest love machine It was a shame how he carried on -------------------- היא/את
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |