![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:21 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שטוב בהמופלאה זה שאי אפשר לתת ספויילרים אז לא צריך לסמן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:26 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:28 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז מה, מסיימים היום את הנו"ד?
לא. הוא זוחל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:29 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום.
טוב הטאבלט הזה לא נוח בכלל. והוא כבד. אבל לא קצוץ. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:29 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם קיי סיימתי לראות את מלאכי המוות
קריפי ביותר אבל נהדר -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:30 PM
|
||||
לגלות לך למה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:30 PM
|
||||
יאי! אופסי לא סיימתי עדיין יש לי נטייה להתלהב מאנימות, לחרוש אותם איזה יומיים ואז לעבור הלאה >< -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:32 PM
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:33 PM
|
||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ככה בסדרות קומדיה ישנות :> זה מאוד נחמד אבל הפחיד אותי עד מעמקי נשמתי. אני בדרכ לא רואה דברים בסגנון הזה. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:34 PM
|
||||||||
אז ככה, דבר ראשון, חלק מאיתנו (כמוני לדוגמה)0 סוף סוף קלטו שצריך להגיש את העבודות בשביל תעודה טובה. וגם כי הטאבלט החדש שי יש הגבלת זמן בכרוםאז רוב הזמן אני גולשת מנוקיה. ולמי יש כוח לכתוב הודעה במקשים??? עזוב אל תנסה להבין מה כתוב. תיקון אוטומטי מטומטם. הודעה זו נערכה ע"י _פוף_ ב Jan 21 2021, 18:35 PM -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:35 PM
|
||||||||
לול אה כן כולם שם אובססיבים אבל בנוגע לדברים ממש מוזרים\מטרידים >< -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:36 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי הפלייליסט של אמברלה אקדמי זה אחד הדברים הטובים ששמעתי בסדרות ממליץ
והסדרה מתקדמת ונהיית פחות איטית אז זה נחמד נראה לי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:36 PM
|
||
אני: כותבת ומאיר
תיקון אוטומטי: ויאמר -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:39 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משתמש אחר זה דווקא כינוי ממש מגניב
פעם רציתי להחליף כינוי למישהו אחר ואולי יום אחד להדבר הכי גדול בעולם אבל בכל מקרה היה תפוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:42 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו צריך לפתוח בלוג בשם בלוג החיפושית
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |