![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:37 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() החלטתי להציף לכם את תיבת ההודעות, אבל רינגוש החליט להציף לי אותה בחזרה עם תגובה לכל פרק חדש יאיי -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:38 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו נחזור לעודד את הגר!
גו הגר גו הגר גו גו גו הגר גו הגר גו הגר גו גו גו הגר -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספרות מתח במיטבה
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מבין את השאלה
לא הבנתי מה הם רוצים מבולבל -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש היום הפגנה
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:39 PM
|
||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלה טובה חחחח אני מניח שרוב האנשים כאן ככה
לא רק זה הוא מה זה צבוע מצד אחד צועק על כולם "איך אתם יכולים לדבר ככה, זה לא נקרא להיות בן אדם, אתם נוראיים" אבל לו מותר להגיד "אפס מטומטם לך לאמא שלך" "אתה בן אדם רע" "אני רואה את הקיר מאחוריך ולא אותך" אז לרמי מותר לקלל ולאחרים לא? לרמי מותר להיות קשוח ואלים כלפי כולם ואחרים לא? DUDE מה זאת הצביעות הזאת אתה מקלל את כולם כאילו כולם שפוטים שלך וצריכים לפחד ממך למה מי הוא בכלל קומיקאי בשקל שיחזור להפגנות ולצרוח כמה כולם רעים ורק הוא בסדר אם הייתי נכנס עכשיו לאח הגדול הייתי רוצח את רמי באמצע הלילה ונכנס לכלא מאסר עולם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:40 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה השאלה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא הספל קנייבס אאוט שלי הגיע D:
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סטופ!
אני ההכי חופרת של היום. סיימתי את תפקידי בחיים האלה בפעם השלישית סתם זה לא כזה הישג גדול אבל עדיין עקפתי את סופי:) -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:41 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוח ונמאס לי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב האח הגדול עושה לי לא טוב ואני במצב רוח דיי סבבה היום
אז נעבור נושא הודיה ראית המירוץ למיליון? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין כמה הכי הרבה זמן שלי בראש טבלת עשרת הכתבים
|
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה הבנתי פשוט גזרתי לא נכון
![]() איך הם אוהבים לבלבל במוח נגזרת של f(x) שווה ל יאללה די אני מבין, זה מתקשר לסעיפים האחרים אבל טחנו את המוח -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:42 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:42 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עידואוווו יש כיף לךךך
היי הגר, כריס, עידואו, אריאל, רינג, ריין, שיראל, מור, רוזנ, אלכס ועו ד מישהואים בפספסתי? אהה רצה לאימון עוד רגע אז גם ביי לכם -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |