![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:42 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחי בשבילי כל זה סינית -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:42 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אם קיי
ונראה שביי אם קיי? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:43 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:43 PM
|
||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה. הוא פשוט הבנאדם הכי נוראי שראיתי בחיים שלי. אני לא מבינה איך יש אנשים שאוהבים אותו איך בכלל אפשר לאהוב מישהו כל כך מטומטם ודפוק חושב שרק הוא צודק וכל הזמן מקלל אבל ברגע שמישהו אחר יגיד התחלה של קללה הוא יצעק עליו שהוא אדם רע הוא פשוט אומר על ג'וזי מה שהוא בעצמו -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:44 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך לאדם למברט אין 100M+ צפיות בקליפים שלו? זאת בושה פשוט בושה זה פריקינג אדם למברט תגלו קצת חוש מוזיקלי מפותח -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החיים לא כיפיים
עשיתי היום יותר ממאה הודעות ו.. ו.. ו.. עלו לי בקושי 20 אעעע זה לא כיף שזה לא עולה פההה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו מצד אחד יש לי עוד מלא עבודה
מצד שני אחרי השבוע הראשון של פברואר כבר תהיה לי בגרות בכימיה ובערך חצי מהבגרות במתמטיקה ואני אהיה פטורה משיעורי מתמטיקה לחצי שנה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין תגמול על פרקים נוספים בפאנפיקים בגלל אנשים כמו אם קיי!!!!!!!!!!1111
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:45 PM
|
||||
אף אחד לא אוהב אותו אל תדאגי הוא יעוף אלא אם כן ההפקה תתערב בשבילו (כמו תמיד) וישאירו אותו שכולנו נלמד ממנו איך להיות פדופילים מוסמכים על המסך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:46 PM
|
||
איך בדיוק רמי פדופיל?
לינור היא בנאדם בוגר שיכול להחליט בשביל עצמו מה בסדר ומה לא היא לא ילדה קטנה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה אנליטית
אני לא מבינה כלום. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו הם רוצים שאני אוכיח של f(x) ו f''(x) אין נק' קיצון
ועוד לא למדתי אינטגרלים אז מן הסתם זה לא ככה איזה טריק אתם רוצים שאני אעשה, איזה כישוף רק תגידו ליייי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משאירים אותו בשביל העניין זה ברור אם יעיפו אותו יהיה בהרבה פחות מלחמות -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:47 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אנשים שהם איכ
ואפילו ללכת לישון אני לא יכולה :( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:48 PM
|
||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאאאאאאאאאאאא חחחחחחחחח -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |