![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:48 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלי זה אמממ הרבה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:48 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נתחיל מזה שהנגזרת לא מתאפסת אז לאף איקס אין נקודות קיצון ואתה יכול לגזור פעמיים ולהגיע לנגזרת שלישית ולהראות שלנגזרת השנייה אין נקודת קיצון אבל אני לא יודעת אם זה היה הרעיון -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:49 PM
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההה אמג כנל -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכןכן יאיייייייייייייייייייייייי ביייייייייייי ועכשיו אני אחזור לסיקור החיהההההה שיש לה רק 14 סוגיםםםםםם אז אני כותב את כולםםםםםםםם צ'אווווווווווו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך שכחתם את telll me y -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:50 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קינטיקה ותרמו זה לא מעניין כל כך
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:50 PM
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואי הקטע שהנגזרת לא מתאפסת האסימון נפל מדהים תודה!!!!! -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:51 PM
|
||||||||
בכיף -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:51 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא אישיו על הגיל שלה (שיש לציין שהוא כמעט בן 60 והיא בחורה צעירה בעשור השני לחייה שזה מזעזע ברמה שאין לתאר). הוא מתעקש לצייר את עצמו כדמות אבהית שלה אבל אין לו בעיה לדבר איתה על מין בלילות ושכל השיחות שלהם יהיו מלאים רק בתוכן מיני, וזה מה שילדים רואים על המסך. שיגדלו ויחשבו שזה לגיטימי ואז יתחילו טרנדים הזויים של דאדי אישיוז. לא תודה, זה לא מה שהחברה צריכה לקבל. אתה רואה אותה כמו בת שלך? אז איך אתה מרשה לעצמך לדבר איתה על דברים כאלה ולגעת בה בלילות ולמזמז אותה במשך כל היום? לינור הייתה צמאה מתחילת העונה לתשומת לב והיא אמרה בחדר האח שזה משהו שהיה חסר לה ורמי נותן לה את כל זה והיא פיתחה תסמונת שטוקהולם והיא שבויה בכלא המזעזע שלו ובמקום לטפל בדאדי אישיוז שלה הוא הולך ומדבר איתה על יחסי מין כל דקה שאין סביבם דיירים אחרים. בושה. מותר לי לחשוב ככה. זה לא מה שהייתי רוצה שהילדים שלי ילמדו. ובלי קשר לזה, רמי מתנהג בצורה גועלית לחצי מהדיירים ואני מתבייש שאלוהים בזבז נשמה על יצור חסר תועלת ומתועב כמוהו. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:53 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יווו נכון אבל זה רק פתיח הו ולסצנה הזאת יש בערך פאנדום נפרד משל עצמה לול -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:54 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיר הזה מחזיר אותי ל 2011 ופתאום אין לי אוויר לנשום מרוב נוסטלגיה אחחחח 2011 זיכרונות חטיבה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:54 PM
|
||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול נייס התחלתי בינג של ברוקלין 99 שוב -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:56 PM
|
||
זה בכלל זיכרונות כיתה ו' מתי הייתה כיתה ו' בכלל זה יסודי נשמע עתיק -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:58 PM
|
||||
2010 -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:59 PM
|
||||
2010 זה ממש ישן דה פאק וזה לקחו את השיר הזה להיות שיר המקפלות בארץ נהדרת זה היה מערכון נהדר אנשים פה זוכרים אותו או שזה ישן מידי ואני מצפה להרבה? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |