![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:31 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אנשים הבנתי למה כולכם אומרים לי ללכת
אתם רוצים להפטר ממנייי חח כפרות עליכםםם בכל אופן נראה כבר וואי בטח חברות שלי יתקשרו אליי כזה הודיה אנחנו למטה תבואי ואני יהיה כזה רגע עוד לא החלטתי אם אני באה או לא -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:31 PM
|
||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא משנה חחחח ![]() ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:32 PM
|
||||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג😂 השיר היה סביר. וחופר. אבל סביר. אני אף פעם לא פחדתי ממנו.. ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע @עידו זה באג שאני צריך עכשיו ללכת לעשות לו דיבאג או שזה אשכרה עדכונים חדשים של הפאנפיק או יותר נכון @אם קיי אלה עדכונים אמיתיים של הפאנפיק? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דו וואט יו וואנטטטטט קוז א פיראט איז פרייייי יו אר א פיראטטטטטטטטט נווה עצלנות מישהו? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:33 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נעשה כפרה זה מה יש -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:33 PM
|
||||
ממש אהבתי את התכנית הזאת פעם ![]() ככ מטומטם ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:34 PM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אפשר הוא ממש קריפי חכי אני אביא לך את השיר הכי גרוע ומפחיד שלו זה למשל היה הסיוט הכי גדול שלי אי פעם בכל 22 שנות חיי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא זה אשכרה עדכונים חדשים של הפאנפיק לול -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:35 PM
|
||
אולי בעצם
זה יהיה לי טוב להתארגן יותר מידי זמן לא נגעתי במדף שהוא לא של הפיז'מות -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
למה?!?! זה לא מפחיד! זה מגוחך! ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה מה נעשה נשמור על ההנחיות כמו שצריך ולא נעבור עליהן אלא אם זה ממש הכרחי ותסלחי לי אבל שום מפגש חברתי הוא לא הכרחי בשום צורה בתנאים הנוכחיים שיש מגפה עולמית שהרגה כבר יותר משני מיליון אנשים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כן. ועכשיו תלך לקרוא ולהגיב -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |