![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:36 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אותי זה מפחיד -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אחלה אז אני רגוע וואי ממש הלחצת אותי שם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תדאג כפרה שומרים שם טוב מאוד זה באישור של המשטרה ובהשגחתה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגאאאאא דו דו דו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:37 PM
|
||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא באישור משטרתי אם המטרה של זה זה מפגש חברתי, נותן לך את המילה שלי ויש אנשים שעושים את זה כמפגש חברתי וזה לא בסדר בכלל -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:38 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר אגדי!!! ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה מסתבר שזה שיר אמיתי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אחי אנחנו לא שולטים בזה הפגנות קיימות אנחנו לא יכולים לעשות כלום עם זה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:39 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*המשטרה אישרה הפגנה כהפגנה ולא כמפגש חברתי...
אבל אין לי כוח לדיון הזה עכשיו.... אופס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:39 PM
|
||||
מה ברור שזה שיר אמיתי נעלבתי עכשיו בשביל השיר DUDE -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:40 PM
|
||||||
אין לי בעיה עם הקיום של ההפגנות, אבל יש הבדל בין הפגנה לבין מפגש חברתי שהוא כאילו הפגנה למרות שהוא לא -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||
תראה זה קודם כל הפגנה אבל מן הסתם אם באים הרבה משפחות עם ילדים זה יהיה גם מפגש שכונתי ובוא מן הסתם אם הפגנות זה הדבר היחיד כמעט שאפשר להפגש בו אז זה יהיה מפגש -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
טוב אין לי כח לדיון הזה עכשיו
שיעורים באסמבלי הנה אני בא -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:41 PM
|
||
טוב יאללה נראלי אני אלך
סריג פוטר או קפוצ'ון ? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |