![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 13:13 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו מתי נגמר כבר השיעור הזה אין לי כוח
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 13:15 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לשלוח למישהו כאן איזה תקציר עלילה לסיקור שאני עושה שיגיד אם זה טוב? מישהו שראה המופלאה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קיבלתי רק מדבקה אחת של התנהגתי יפה במפגש
כי לא הייתי מתנהג ממש יפה במפגשים -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי שכחתי מהמדבקות האלה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מדמיינת עכשיו ילד קטן שהלך לרופא יפה אז מביאים לו מדבקה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 13:16 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה הנו"ד נפתח לי על תגובות רנדומאליות
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 13:17 PM
|
||||
מוכר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 13:18 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מורים יקרים,
בעקבות תהליך איסוף הנתונים על הלמידה וההוראה בתקופה זאת, תהליך שהובילו המדריכות ושהייתם שותפים לו, פרסם משרד החינוך הודעה על ההקלות הנוספות בהיבחנות בכלל ובעברית בפרט. ההקלות בהיבחנות תקפות לכל מועדי ההיבחנות בשנה"ל תשפ"א. 1. הארכת משך הבחינה (תוספת זמן): התלמידים הנבחנים בכל המקצועות יקבלו תוספת זמן של 25%. 2. מועד חורף אפריל יהיה גם מועד לשיפור הציון: התלמידים יוכלו להיבחן בשני מועדי החורף באותו השאלון, כך שמועד פברואר יהיה מועד א ומועד אפריל יהיה מועד ב לשיפור הציון. הציון הגבוה מבין השניים הוא הציון הקובע. אפשרות זו פתוחה לבחירה לכל בתי הספר והתלמידים. 3. החרגת בחינות מתכונת ובגרות של תלמידי כיתות יא-יב בתקנות הסגר: כדי לאפשר את קיומן של הבחינות, הוחרגו מבחני המתכונת והבגרות בתקנות הסגר - התלמידים הנבחנים יוכלו להגיע לבתי הספר כדי להיבחן. 4. הקלות בבחינה לשאלונים 11281, 11241 ו־75281: מטלת הכתיבה הממזגת: התלמיד יידרש למזג שני טקסטים במקום שלושה. יובהר כי הבחינה תכלול עדיין שלושה טקסטים ושאלות ההבנה יהיו על שלושת הטקסטים. במטלת הכתיבה הממזגת למטרת הסקירה יוכל התלמיד להיסמך רק על שניים מהטקסטים (כמובן, תלמיד שירצה בכך יוכל להיסמך על כל שלושת הטקסטים). בפרק תחביר או תורת הצורות יועלה הניקוד של השאלה בפרק כך שתתאפשר צבירה של יותר נקודות. כל שאלה תהיה שווה 12 נקודות (במקום 10). התלמיד יוכל לצבור את מלוא הנקודות בפרק (40 נקודות) על ידי מענה על פחות שאלות בבחינה (3.2 במקום 4) וככל שיענה על יותר שאלות, כך יגדיל את סיכוייו לצבור את מלוא הניקוד בפרק. מהלך דומה של הגדלת הצבירה בפרק הלשון ייעשה גם בשאלון העולים. OMG -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 13:18 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה יש לנו רק שעתיים ביולוגיה בשבוע
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 13:19 PM
|
||||
כן זה מטורףףףףףףף אני מחכה שהם יעשו גם את מתמטיקה של 4 יחל שאלון צבירה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 13:19 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי
דפורק חיסל את ווינשטין אני השקעתי עליו ככ הרבה כח קסם ![]() -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 13:20 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדבקות?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די אוף למה אני שומעת מוזיקה דיכאונית
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
עושים לפעמים מדבקות שכתוב עליהן ״התנהגתי יפה במפגש״ כדי לדרבן אנשים להיות בשקט כי מי שמתנהג יפה גם מקבל מדבקה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 13:21 PM
|
||
טוב אני מסקרת דמות מהמופלאה וזה שהדבר היחיד שעשיתי ביומיים האחרונים זה לראות המופלאה נוטף ממני
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |