![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:07 PM
|
||||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע משפחה משהו 3> -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:08 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האלו ששמים בסטטוס משפטי השראה מטומטמים
"אל תתנו לאחרים את הכוח לשנות את הרגשות שלכם, הרגשות הם שלכם בלבד ואתם היחידים שיכולים לשלוט עליהם" יאללה סתמו מה זה המשפט המפגר הזה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:08 PM
|
||||||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכל שעות היממה 22 זה השעה שאני הכי רחוק משינה ארוחת ערב זה נחמד :D זה לא רשמי, סתם לנשנש משו איך בכלל קודם שגיאת הקלדה גרמה לי לכתוב ח*א במקום לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:09 PM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:10 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:11 PM
|
||||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת, אני היום השנ"צתי מה זה טוב מ2 עד 6 עד שהחליטו לשים פה טראנסים חח כמה זמן לא אכלתי ארוחת ערב מסודרת כזו הרבה זמן זה עדיף מזה שאמא שלי קראה לי חרא במקום חנה כשהיא ניסתה לקרוא לי ולמישהו בשם אהרן ביחד -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:12 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו ככ האמת בשבילי זה אנשים ששמים בסטטוס (בווטצאפ) סתמו בכללי אבל כן -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:13 PM
|
||||||||||||||
אה מקווה שיסתדר בסוף -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:15 PM
|
||
יואו כן חנה
מצאתי היום את הקטע הזה שאיילוש הציעה שמהיום יקראו לה חנה ולך חננה זה הורג אותי להסתכל על זה אגב ידעת שאיילוש בכבודה ובעצמה התחברה היום והשאירה לי צפיה בפרופיל? https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8314347 😂 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:15 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף זה שיש לי מחשב שנקנה השבוע והוא לא עובד (:
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:17 PM
|
||||||
חח לגמרי בעיקרון אני יכולה גם לכתוב "פלוצים של פרות" אבל ברגע שזה על רקע של זוג אוהבים בחוף הים זה כבר משפט השראה. באמת שאנשים לא חושבים מה הם כותבים "זמן הוא דבר שקיים מאז ומתמיד. להגיד "אין לי זמן" זה כמו להגיד "אני לא רוצה" מהההההההההה אין כאילו היגיון אמיתי מעתיקה את זה הרגע מסטטוס של חברה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:18 PM
|
||
המפף
בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:18 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי החלטתי שאני רוצה שתקראו לי עומר ולא ליאור?
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:19 PM
|
||||
חחחחחח חצופה הילדה באמת? אולי אני אשלח לה ינשוף >< אוי לול והתגובה שלך אחרי זה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:20 PM
|
||||
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |