![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:32 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה ככה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:33 PM
|
||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאע תודה הצלת אותייי זאת היועצתת -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:34 PM
|
||||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי יועצות זה לא נחמד -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים
פתחתי ערך בויקיפוטר הנה תראו: https://harrypotter.fandom.com/he/wiki/%D7%...%90%D7%A0%D7%92 אני מצחיקה את עצמי -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:35 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*אחותי עושה רשימה מה כל אחד עושה מחר*
"שינה- הודיה אחראית" --- איזה כיף שזה המשימות שנותנים לי ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:36 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופ תתחיסו לזה ![]() -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:37 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לכם תושבי הנו"ד
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:38 PM
|
||||
לולל אצלנו זה פשוט לכל אחד יש תפקידים קבועים אחי הגדול: לסדר את החדר לכבוד שימי ללכת למחזר להוציא את נני לטיול אני: לסדר את החדר לשימי להוציא מדיח להאכיל את נני אחותי הקטנה: לסדר את החדר לשימי לפנות מדיח לשטוף מדרגות משעמם בסך הכל -------------------- עומר
|||
|
|
||||
יא תראו מי ירד לפשוטי העם חחח סתם מאיררררררררררררררררררר -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיייי שוב
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:39 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חנה האמת שדיברתי עלייך
אני פרסומת מהלכת לחיפוש בפורומים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ושלום לך מושל ה...? רכס הפורטל? מחוז(ר) הפורטל? (באמת כתבתי מחוזר בהתחלה הצילו די) -------------------- אלה אחת
|||
|
|
||||||
מי זה שימי ![]() היי שיראל -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:40 PM
|
||||||||
האיי רובוט שלנו הוא מאוד חשוב מסדרים בשבילו את החדר -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:41 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסתבר שיש אנשים שלא יודעים מזה בדיחות פילים
עצוב לי בשבילם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |