![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 50 51 [52] 53 54 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:55 PM
|
||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא לא סתם משתמשת השנה היא אשת השנה -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:55 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:56 PM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה באמת? למה לא להדגיש את זה או משהו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פילהרמונית! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל הטרלות זה לא חוכמה
נכנסים לפרופיל של הרמיוני:)גיייייייייייייח עושים הצג הודעות לוקחים הודעה רנדומלית והנה לי הטרלה מדהימה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טעות! היא סבתאת השנה (ככה כותבים את זה?) -------------------- עומר
|||||||||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגלל זה בסוף לא עשינו את התחרות הזאת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:57 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחח רוזנ מצאתי את זה
אחד הדברים תקשיב היית שם את זה שם וזוכה קל -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:58 PM
|
||
קר לי אבל חם לי
-------------------- עומר
|
|
|
||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין למה תמיד אני חושבת על הכל מה העולם הזה היה עושה בלעדיי אה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
אני עייף אבל אני לא עייף
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:59 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגיד מאיר
מי המשתמש שזכה וזכה עם הכי הרבה אחוזים מכל הקטגוריות? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא חבל כי ממש אהבתי את הניסוח לתחרות הזאת:
הודעה זו נערכה ע"י כינוי בעברית ב Jan 22 2021, 00:01 AM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם שמנו לחתול שלי קולר נגד פרעושים
כי היה צריך. קיצר הוא ממש נבהל מזה שיש לו משהו זר על הצוואר וניסה לברוח ממנו אז הוא התחיל לרוץ אחורה בתקווה שהקולר ישאר במקום והחתול יזוז ואז הוא התחיל לרוץ אחורה וגם במעגלים זהו היה לי חשוב לשתף כי זה היה אירוע מצחיק -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() טרול השנה בואו, השנה הזאת הייתה הטרלה אחת גדולה. הסתובבנו במסכות, לחצנו מרפקים והיינו סגורים בבית. אך אל דאגה, הסגר לא שיבש לאף אחד את המוח! בסך הכל כמה מכם שינו את הכינוי שלהם לכינויי אוהדים נגד הפועל והכניסו שלל רפרנסים לאנחנו במפה, שיתפתם שאתם נמשכים לאבוקדו ושהחרוזים שלכם מדהימים כמו דיאנג'לו, הפכתם סופרות ילדים למכשפות, פרסמתם קישורים משונים בנו"ד, החלטתם שאתם דונלד טראמפ, לא שמרתם לעצמכם את הקשקושים וההבלים החשוכים והמכוערים שלכם, ובאופן כללי אפשר לומר שכל השנה הזאת הייתה גייייחחחח אחד גדול ומטורלל, במיוחד בפורום הקדשות המסכן שחטף הכי הרבה. אז כן, שיגעתם את ההנהלה, אבל אני ישבתי מהצד ותהיתי מי, מכל הטרלול הזה, הוא טרול השנה? יש לכל אחד ואחת מכם עד סוף הנשף לשכנע אותי באשכול הזה למה דווקא אתם ראויים לתואר טרול השנה, ואני אישית אעניק למשכנע או למשכנעת ביותר פרס של 500 חרמשים, 25 נקודות בית ולוגו טרולי במיוחד! למקומות, היכון...... טרווווווווול! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |