![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:16 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד:
אני בשתיים עשרה ועשרים בלילה: אתם חושבים שחתולים חושבים שאנחנו דורכים עליהם בכוונה בלילה כי להם יש ראיית לילה אז הם יחשבו שגם לנו יש אז אנחנו רואים מה אנחנו עושים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:17 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לחתולים יש ראיית לילה?
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:19 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלג ניסיתי להבין מה כתבת אבל זה עשה לי כאב ראש.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:19 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מסתבר שאני עדיין פה כי אין לי כח כבר לרדת על עצמי יותר ולאכול את עצמי נפשית אז היי מי פה
הא פעם שמעתי שחתולים רואים 180 מעלות שזה מגנובי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:20 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ לא בדיוק אבל קרוב יש להם סוג של מחזירי אור בעיניים ככה שקצת אור מספיק להם כדי לראות טוב יחסית בחושך זה לא ראיית לילה לגמרי אבל בואי נגיד שהם יכולים להתמצא די טוב בחושך -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:20 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תחשבו על זה שאם הייתי חתול אז הייתי מתעבת את עצמי
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:21 AM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חושבים -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:23 AM
|
||
הגעתי למסקנה שבגוגל עובדים אנשים שחושבים רנדומלי
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:24 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחח אודיה
את היית אמורה לאכול את הנומ המאה אבל אכלתי שני נומים ברצף חיחי -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:25 AM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה לדבר על זה? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:26 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חתכתי את עצמי עם מספריים בטעות
איזה כיף לי -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:26 AM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
If you want to talk ... -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:27 AM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי שיט תחטאי ותחבשי את זה -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:28 AM
|
||
היה לי פיפי
אז שמתי את הקולורבי במקרר רגע ויש לו עכשיו טעם לוואי של גבנצ מוזר -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 01:30 AM
|
||
אנשים, לעולם, אב5 לעולם, אל תנסו לעשות לעצמכם היימליך.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |