![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 64 65 [66] 67 68 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:23 AM
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רורי'לה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:24 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייייי
![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:26 AM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכןכן רורי\לוגאן לנצחחחח סתם הם יפרדו עוד שני פרקים או משהו כזה לוק\לורליי פוראברררר יש להם סיכוי דווקא -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:26 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי
עריכה: יא מדברים על גילמור גירלס! -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:31 AM
|
||
כןכןכן
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:33 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הזמן הדמויות האהובות עלי יצאו מהסדרה (או הופיעו בתדירות נמוכה יותר)
כאילו קודם טריסטן ואז ג'ס ואז חשבתי שגם לוגן אבל הוא נשאר עד כמעט הסוף... וגם בסדרת המשך -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:36 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:39 AM
|
||
נונונו
אוררר את עושה לי ספוילריםםם וטריסטן באמת היה חמוד אבל את ג'ס לא אהבתי -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:41 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:43 AM
|
||
לא בא לי להגיב במקום אחר כי אני על 555
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:44 AM
|
||||
טובטוב ג'ס יותר נחמד מטריסטן! לטריסטן לא באמת היה אכפת מרורי אבל לג'ס כן! -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:44 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מכסת הדמעות השבועית שלי כבר אזלה.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:46 AM
|
||||||
כן אבל אבל הוא מגעיל כזה ומתנהג כאילו לא אכפת לו מכלום ודין היה הכי מושלם -------------------- 💋
|||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:47 AM
|
||||||||
דין רשע. נקודה סוף משפט. ג'ס לא. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:48 AM
|
||||||||||
לאלאאלא דין הכי חמוד אברררר אחרי לוגאן כמובן -------------------- 💋
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |