![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 16:39 PM
|
||||||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
★ משפחת ברוקלין 99 ★ שלום לכם וברוכים הבאים למשפחת ברוקלין 99! אני ואריאל, המייסדות של המשפחה, ראינו שיש כאן קהילה כל כך גדולה של אוהבי הסדרה ברוקלין 99, והחלטנו להקים משפחה כזאת! אז... מה יהיה לנו כאן במשפחה? ★ פעילויות מטורפות ★ דיונים מסקרנים על הסדרה ★ אתגרים מדהימים ★ פרסומים ועדכונים חמים על הסדרה ★ ועוד ועוד! ועכשיו, אחרי שראיתם את הדברים המגניבים שיהיו כאן, בואו נעבור ל- סולם הדרגות שוטר מקוף רגיל לגמרי (רמת התיקים הפתורים הדרושה- 0) אנשים בדרגה זו: בארי, וינשטיין קורן, בלאק סוואן יובל, gg king- 13 תיקים פתורים אלה, וספר עידו, סקוט פילגרם 2 תיקים פתורים מזכיר\ת שולחן (כמות התיקים הפתורים הדרושה- 15) אנשים בדרגה זו: בלש מתחיל (כמות התיקים הפתורים הדרושה- 30) אנשים בדרגה זו: בלש מתקדם (כמות התיקים הפתורים הדרושה- 50) אנשים בדרגה זו: בלש בעונש שעושה עבודות שולחן (כמות התיקים הפתורים הדרושה- 75) אנשים בדרגה זו: סמל (כמות התיקים הפתורים הדרושה- 100) אנשים בדרגה זו: סגן (כמות התיקים הפתורים הדרושה-150) אנשים בדרגה זו: מפקד תחנה (כמות התיקים הפתורים הדרושה-200) אנשים בדרגה זו: מפקד מקוף (כמות התיקים הפתורים הדרושה- 250) אנשים בדרגה זו: סגן הנציב (כמות התיקים הפתורים הדרושה- 300) אנשים בדרגה זו: הנציב (כמות התיקים הפתורים הדרושה- 375) אנשים בדרגה זו: מפקד המשטרה בכל אמריקה (כמות התיקים הפתורים הדרושה- 900) אנשים בדרגה זו: יעל, ShToTaJakePeralta אריאל,ShToToAmySantiago נכון שזה מגניב? הנה טבלה שתסביר לכם בדיוק איך להשיג תיקים- על כל השתתפות בפעילות\דיון תקבלו תיק אחד. על כל פרסום של מאמר\עדכון הקשור לסדרה תקבלו 4 תיקים. על כל פרסום פעילות\אתגר מאושרים שתפתחו במשפחה תקבלו 7 תיקים. על כל דיון שתפתחו תקבלו 5 תיקים. על כל עזרה למשפחה, כלומר עיצוב לוגו למשפחה\הבאת משתמשים לכאן תקבלו 6 תיקים. אם פתחתם משהו מהרשומים למעלה, תוכלו להמיר אותו לתיקים באמצעות הטופס הבא-
לוח המודעות של המשפחה: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...post&p=8681888- פעילות- המקרה הלא פתור אז נכון שבא לכם להירשם למשפחה הנהדרת הזאת? הנה הטופס להירשמות-
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 17:56 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: קורן, בצד
הדמות האהובה עליי מהסדרה: לא ראיתי את הסדרה האם אני מבטיח\ה להישאר נאמנה למשפחה ולהיות פעיל\ה: לא הערות\הארות\ג'ינה לינטי מושלמת: -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 17:57 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשום!
תכף יעל תוסיף אותך:) -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:02 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: בארי, וינשטיין
הדמות האהובה עליי מהסדרה: לא ראיתי האם אני מבטיח\ה להישאר נאמנה למשפחה ולהיות פעיל\ה: לא הערות\הארות\ג'ינה לינטי מושלמת: -------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 18:09 PM
|
||
רשום!
יעל תכף תוסיף אותך:) -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 21:56 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יובל, gg king
הדמות האהובה עליי מהסדרה: ג'ייק, קלללל האם אני מבטיח\ה להישאר נאמנה למשפחה ולהיות פעיל\ה: אני אחשוב על זה... הערות\הארות\ג'ינה לינטי מושלמת: ג'ינה חפרנית רצינית. אגב, אם תעלו אותי רמות, אני אוכל לעזור לכם ולהכין לכן לוגויים וקודים ודברים כאלה... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 00:18 AM
|
||
מגניב, תודה!
רשום! יעל תוסיף אותך תכף:) -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:00 AM
|
||
היי
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 10:20 AM
|
||
היי:)
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:30 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב לכולם!
את הפעילויות אני אמור לשלוח פה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:31 AM
|
||
לא,
תשלח לי או ליעל בפרטי:) (אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי עכשיו ואני אבדוק כי אני פה עכשיו) -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:31 AM
|
||
סבבה, כבר שולח(:
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 12:33 PM
|
||
צונזר
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 12:44 PM
|
||
היי:)
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 12:53 PM
|
||
אני באמצע הלוגו(:
אגב, הפעילות מאושרת? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |