![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 28 2021, 12:15 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהב את צ'ו היא סתם בכיינית בעיני אני חושב שהיא סתם נוצרה כדי להקשות על הארי בספר 5...
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2021, 14:04 PM
|
||
![]() מוגל |
צ'ו היא דמות מגעילה.
כשמריאטה מגדה- היא רק הגנה עליה! בתם מעצבנת!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 02:12 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכל אלה שממשיכים להגיד שזו מגעילה ובכייניית, ממש ממליץ לכם לקרוא את ההודעה שציטטתי ואם אתם רוצים אתם יכולים לקרוא גם את זאת לא יכולתי להסכים יותר עם התגובה הזאת צ׳ו בוכה כי סדריק שהיה החבר שלה מה שאומר שהוא היה אחד האנשים הכי קרובים אליה. סיבה טובה להיות בכיין, לא? תתארו לכם(חס וחלילה, לא מאחל לאף אחד) שאתם הייתם מאבדים את אהוב/ת ליבכם. הייתם שמחים? לא נראה לי. הדבר הבא שאמרתם הוא שהיא בוגדת כי היא מגינה על חברה שלה. אני אתן לכם דוגמה מהחיים שלי: לא מזמן הייתה מריבה בין חבר שלי למישהו אחר, ולא ברור מי צדק לגמרי. מה שכן, הראיות כן נוטות לטובת הצד השני. אני (עד שהבנתי סופית את כל הפרטים) כן תמכתי בחבר שלי. למה? כי הוא חבר טוב שלי! איזו מן שאלה זו?! עכשיו בואו נשאל משהו, אם מישהו שאתם חצי מכירים ואתם קצת אוהבים במובן הרומנטי, יבוא אליכם ויאשים את החבר/ה הכי טוב/ה שלכם במשהו שהוא עשה בלי רצון, מחשש שיקרה משהו רע לו או להורים שלו. מה תעשו? ככל הנראה תגנו עליו, נכון? כי זה בדיוק מה שקרה עם צ׳ו ומריאטה. ראיתי שעוד כמה כתבו שיא נוצרה רק בשביל הארי. סלחו לי, אבל זה לא נכון. יש המון דמויות בסדרה וכל אחת מהן מתנהגת אחרת והילדים שלה עם הארי ובכללי עם אנשים הם שונים. לצ׳ו יש אישיות בדיוק כמו לכל אחד אחר בסדרה. לפי ההיגיון הזה יכולתי להגיד שגם ג׳סטין פילץ׳ פלצ׳לי או זכריה סמית׳ נוצרו רק בשביל הארי. לא כל כך צר לי, אבל אתם טועים. אני יכול להמשיך פה כל היום עם עוד תשובות ותגובות למה שכתבתם עם דוגמאות וכדומה אבל אני אפסיק כאן כי זה לא נחוץ. אז בבקשה, תקראו את התגובה הזאת כי היא חשובה. תקראו את התגובה שציטטתי כי גם היא חשובה. ותנסו לשים את עצמכם במקום של צ׳ו ולחשוב, האם יכול להיות שגם אני הייתי מתנהג ככה? כי ככל הנראה שהתשובה תהיה כן. -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 02:45 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ, לא. למה חסרת עמוד שדרה? שהגנה על החברה שלה שחברה שלה, אממ, נצח בערך? לדעתי צ'ו פשוט נדלקה עליו, לא קשור לסדריק (ואגב, למה מצדיקים את הארי על זה שהתאהב בה רק בגלל היופי שלה אפילו שלא הכיר אותה אבל את צ'ו שונאים?) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:30 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
צו לדעתי לא רעה מההתחלה היה ברור שהזכויות הזאת לא תחזיק מעמד
-------------------- אני ממש רוצה ליהיות משתמשת החודש... פחחח אין לך סיכוי! אני כול יום גולשת באתר נו אז מה מלא עושים את זה! פתחתי מלא פורומים בטח הרוב זה ספאם האמת שלא... כן בטח את סתם מורידה לי בלי סיבה אני מנתקת איתך קשר! בסדר את סתם ילדה שחושבת שהיא מלכת העולם... שבוע לאחר מכן: יש אני משתמשת החודש! מסקנה: תאמינו בעצמכם ותוציאו אנשים שלילים מהחיים שלכם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 13:00 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני אוהב את צ'ו.
חבל שהיא הרסה את הזוגיות שלה עם הארי הם היו יכולים להיות זוג מושלם... -------------------- ברוכים הבאים לחתימה שלי
מעיין$הארי פוטר$מחוננת$חנונית$דתיה$מוזרה רוב מי שיראה אותי יגיד דבר ראשון רייבינקלו דבר שני הוא יגיד הפלפאף דבר שלישי הוא יגיד גריפינדור אבל בלב ובנשמה, וגם מי שמכיר אותי לא בטוח ידע, אני סלית'רין!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 23:02 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
גם אני לא מבין את צו.
באמת רק בשביל חברה לאבד זוגיות?! צו היא סתם בכיינית ![]() ורואים שהיא לא באמת אהבה את הארי כי היא עזבה אותו סתם ככה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 07:47 AM
|
||
![]() מוגל |
אני חושב שאתה טועה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 18:39 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני ממש מסכימה איתך
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |