![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 22:21 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "הודיה! קומי!" העיר אותי עומר בצעקות. התעוררתי בבהלה, "מה קרה?" אמרתי בעייפות. "את צריכה לעשות ספיישל." פיהק עומר. "מה ספיישל?" שפשפתי את עיניי. "יאללה תתחילי" האיץ בי עומר. "טוב, טוב. אבל על מה?" שאלתי. עומר לא ענה. שלום לכם משתמשים ומשתמשות אהובים ואהובות! כיף לראות שנכנסתם לספיישל המגניב שלנו. מה שלומכם? מה איתכם? איך המרגש? מה קורה? איך החיים? מה עושים? "הודיה! תתחילי כבר את הספיישל במקום לחפור להם!" טוב, טוב. אני מתחילה. אז ברוכים הבאים לספיישל… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אה, יש לי רעיון! ברוכים הבאים לספיישל בצלצלים! "מה? הודיה? מה בצלצלים עכשיו?" שאל עומר. גלגלתי עיניים "אל תדאג". אז אני, כמו כולנו, אוהבת את היצורים הקטנים והחמודים הנקראים בצלצלים. וכשחשבתי על מה אני יכולה לעשות ספיישל, ברגע שראיתי את הבצלצלים, ישר ידעתי על מה אני עושה. עליהם. על הכמו אימוג'ים של הפורטל, ההרבה יותר חמודים ומצחיקים ושימושיים מכל אימוג'י אחר. "הודיה!" גער בי עומר. "מה הפעם?" עניתי ביאוש. "מה את הולכת לעשות בספיישל בדיוק?". אה, כן. בספיישל שלנו יהיו פעילויות היעסקו, איך לא, בבצלצלים. נלמד את ההיסטוריה שלהם, נמציא להם אחים חדשים ועוד. דיונים, בהם נדון על היצור החמוד האהוב על כולנו. משחקי פורום שיהיו כמובן על בצלצלים, עוד כמה דברים שאני לא אגיד לכם כרגע. וכמובן, הרבה הנאה! "עומר? לזה התכוונת?" שאלתי. "כן, זה מצויין. עכשיו בנק." אמר עומר. "מה בנק? אנחנו עוד לא בגיל 16." אמרתי. "בנק הספיישל" הסביר עומר. אז כמובן שעל הפעיליות תקבלו תגמול הולם, אותו תוכלו לראות בבנק הספיישל. וכמובן שיש לנו גם מצטיין הספיישל, שיקבל תגמול מיוחד של 350 חרמשים ו5 נקודות בית. אז כדי לדעת שלא פספסתם אף פעילות, הנה הרשימה של הפעיליות, המפים, הדיונים ושאר הדברים שנפתחו עד עכשיו: 🧅 המדריך לסיקור בצלצל 🧅 הבצלצל האהוב עליי הוא... 🧅 🧅 בצלצלים או אימוג'ים? 🧅 🧅 הבצלצלים ומשמועתם האמיתית 🧅 חפש את הבצלצל 🧅 בצלצלים, מאיפה השם הגיע? 🧅 🧅 הבצלצל החדש 🧅 בצלצל המזל "עומר, זהו?" "לא. תאחלי להם בהצלחה." בהצלחה ובהנאה לכולכם! מחכה לראות אתכם משתתפים! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 22:25 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה לכולם!!!
רגע, מותר להגיב פה? כי האשכול פתוח אם לא אז תמחקי את זה פשוטטטטטט ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 12:20 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר לפתוח דיון על בצלצלים? יש לי רעיון לדיון
![]() -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 21:03 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשמחה!
רק תשלחי לי אותו קודם בפרטי כדי לוודא שלא אמור להיפתח דיון כזה בהמשך :) -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 13:49 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה לבצלצל המזל? אני לא מוצאת את זה והקישור לא עובד...
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 13:56 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עד מתי הספיישל?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 20:50 PM
|
||
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |