![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 75 76 [77] 78 79 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 10:32 AM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה שיתן לך באן? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 10:32 AM
|
||||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמ האמת שלא אבל מרתק אותי לדעת מאיפה בא הרעיון הזה לול אני אחפש ^^ הלפ לט מי גווווו -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 10:33 AM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי לפניי כמה ימים אמא שלי אמרה לי שהיא רואה סרטון על סדרות והייתי כזה מה. מה הקשר בין אמא שלי לסדרות. ואז היא עושה לי כזה סדרות הנדסיות, כן? וזה הזכיר לי את זה. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם שלחתי לו מלא ינשופים טרוליים והוא אמר שעוד פעם אחת זה באן אופס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשלחי לו מזל טוב ב30.6 -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת אנשים מה זה הגזענות הזאת -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 10:34 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במתכונת ניסיתי לעשות את הבעיית תנועה
ולא הבנתייייי למה יש לי יותר מדי משתניםםםם ואז ראיתי!!!!!@ שפספסתי את זה ששני הרוכבים רכבו באותה המהירות!!!!!!!!1 -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל שזה רק חלום -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אתה צריך לראות את הסרטון ההוא. זה שניים בעצם זה זה וזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 10:35 AM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כה אבל היא לא הייתה איזה סופר נחמדה אף פעם זה לא כזה מפתיע -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין בעיה. אבל יותר הגיוני שזה הצבע של האוטו. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה עוד נצחח אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח נכנסתי לזום בטעות עם הכובע של הפיג'מה עם האוזניים והאף
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח
פעם חלמתי שאני הולכת לראות ציפורים נודדות. ואז איכשהו היה שם ים עם גשר מגניב כזה והיו שם גם מלא חברות שלי ואז עליתי על הגשר, אבל הוא היה בתוך המים התעוררתי כשטבעתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל גם אם היא לא הייתה נחמדה הגעת לגמר לפחות מזל"ט -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |