![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 10:53 AM
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי לא לכל דבר יש משמעות כמו שאת מחפשת פשוט תפסיקי עם זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה קטעים -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה מנדבים אותי מה זה
אבל כן רק במרץ סופי חצופיתה! -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 10:54 AM
|
||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 10:54 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מבינה למה ארבע שיעורים כבר אנחנו לומדות גרף של פונקציה עליה וירידה
זה לא כזה קשה כאילו אמא שלי הסבירה לי את זה והבנתי אחריי חמש דקות למה צריך בשביל זה ארבע שיעורים אפשר לישון במקום לבזבז על זה את הזמן -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 10:55 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני על כל שיעור מתמטיקה: -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 10:56 AM
|
||
כואבת לי הבטן
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 10:57 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתם יום הולדת
ועכשיו יש לי אסוציאציה לאלי החתול כאילו השיר "למי יש יום הולדת? לאלי החתול אלי החתול אלי החתול. למי יש יום הולדת? לאלי החתול אלי החתול שלי מיאו מיאו מיצי מיצי מיאו מיאו מיצי מיצי מיאו מיאו מיצי מיצי מיאו מיאו מיאו" -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 10:58 AM
|
||||||
זה היה מוזר כולם התנהגו כאילו זה פעם ראשונה שהם שומעות את זה והמורה התייחסה אלינו כאילו אין סיכוי שהבנו -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 10:59 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פחות מחודשיים תתחילי לארגן אני רוצה אשכול מושקע בטירוף :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מרץ זה החודש הכיייייי טוב אני רק רומז אהם 22 במרץ הבת מצווה שלי אהם אהם אהם -------------------- עומר
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני רוצה שהאשכול שלי יכלול מתנות! חרמשים, חפצים בהוגסמיד, גם וגם, הכול הולך
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 11:00 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצד אחד אני אוהבת את היומולדת שלי
מצד שני אני לא רוצה 17 אמאלה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
יש עוד חודשיים רוגע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי- אני בטוחה שאלה תעשה עבודה מעולה עומר- מי שיארגן את זה יעשה עבודה מעולה -------------------- 💋
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |