![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 13:54 PM
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא מוניקה זו הילדה הקטנטנה הזאת מקפטן מארוול הבת של מישהי שהייתה עם קרול דנוורס בצבא אם אינני טועה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 13:55 PM
|
||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההה נכון!! הזאתי שעיצבה לה את החליפה החדשה אם אני לא טועה? אני פרובבלי טועה, לא ממש זוכרת את הסרט. אפילו שהוא היה נהדר. -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 13:58 PM
|
||||||||||||||
יאפ יאפ זאתי כן
✨✨✨ זזתי לעבוד על התרגיל שלי לראיון קבלה למגמה ביי לכםם -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 13:59 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע אם קיי
עוד לא ערכת את ההקדשה אבל אני מוקדשת אניוואי אז מה אכפת לי -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 13:59 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קר לייייייייייייייי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 14:04 PM
|
||
ויז'ן בסוף פרק 3: oh hi honey לאיפה ג'רלדין הלכה?
וונדה בי לייק: ![]() -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 14:08 PM
|
||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לוווווווווו ביחלל לו רק אני נינה -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחח לא -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
@אריאל כן לא היה לי כוח אופס
בהקדשה הבאה @עידואו יווו בהצלחה!! @עידואו עוד פעם לול ממש ומה שהיא עשתה כשויז' התחיל לשאול שאלות 😱 -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 14:11 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:(
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 14:12 PM
|
||||||
אההה נכון רגע היה גם את חתול חי ואת מושו -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 14:26 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם משתמש מיקום זמן
.The Evil Queen צופה בפרופילי משתמשים א.נ צופה במערכת הפאנפיקים agammardo נמצא באינדקס הפורומים Crazy Little Thing נמצא באינדקס הפורומים Daisy the Great צופה באשכול: אני נינו"ד Gred&Forge צופה בעמוד הראשי של האתר Idan.twig.231177 קורא מידע באתר מכדרר-אש סיני משתמש במסנג'ר הפרטי Love Language נמצא באינדקס הפורומים Monaca Towa צופה באשכול: אני נינו"ד Nico di Angelo נמצא באינדקס הפורומים Scott pilgrim משתמש ב'לוח הבקרה שלי' ShToTaAmySantiago צופה ברשימת המשתמשים המחוברים The Great Unknown שולח הודעה בפורום: דיבורים איזה כיף זה לרגל אחרייכם ![]() -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 14:26 PM
|
||||
תודהה אממ כןן זה היה מוזר כללי כזה אני באמת תוהה אם היא כאילו יודעת מה קורה וזורמת עם זה או שמחליטים עליה או משהו באמצע זה נראה כאילו כמו משחק כזה, כל פעם היא רוצה להתקדם שלב במציאות הפייק הזאת ואם ויז'ן מת איך הוא לעזאזל שם ו-לא זורם עם וונדה שהכל בסדר ומתחיל לשאול בעצמו שאלותת וזה מתרחש אחרי אינפיניטי וור ואנדגיים כי מוניקה כבר לא ילדה!!! או שלא אין לי מושג אה ומשהו שבמקרה שמתי לב אליו!!! בסוף פרק 1 ויז'ן משתמש בשלט שה"פרק" נגמר!! ויש יותר מדי משושים בכל הפתיחים אההה וארגג שמץץ -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 14:35 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן שיניתי חתימה -------------------- Crazy
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 14:37 PM
|
||
יו עידודו פה
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |