![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 20:32 PM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפפ אבל לחק אין דיס סווו -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די יאללה צופים זה כת למה אני משקיע.ה בזה ככ הרבה אנרגיה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 20:33 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי ממש פינה חמה בלב ל My childhood spat back the monster that you see
לא יודע -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גיס שלי במסיבת יומהולדת
"מי שטוב לו ושמח- שיסביר מי שטוב לו ושמח- שיסביר מי שטוב לו ושמח, מי שטוב לו ושמח מי שטוב לו ושמח- שיגיד מה הוא לוקח" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אטיפיקל זה מקסים
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 20:35 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב שיניתי זהו
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה בוא.י תוציא.י know this hurts, it was meant to זה עדיין המועדף עליי וזה I used to waste my time dreaming of being alive -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנסח עידוווווווווווווווווווווו עידווווווווווווווווווווווו לנסחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טלוויזיה וקולנוע אוהבים קולנוע? דבוקים למסך? זה המקום בשבילכם. הפורום מנוהל על ידי: The Great Unknown --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 20:36 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בופ
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעייתי -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 20:37 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלההההההההה מה איתך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 20:37 PM
|
||||
הם חזקים ממש אם אני אשנה שוב אז בטוח אני אחליף לאחד מאלה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 20:38 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי בעיה במחשב שמדי פעם הוא עושה רעשים סטטיים מעצבנים כאלה על המוזיקה וזה עושה לי כאב ראש
אז אבא שלי נכנס לחדר ועצר בפנים אז שאלתי אותו מה הוא עושה והוא ענה ״אני לא יודעת אם המוזיקה הזאת היא רעש או שהמחשב עושה רעש״ -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |