![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:48 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי אני אקבל ציון טוב בעבודה רק על זה שאין לי שגיאות כתיב ואני מפסקת.
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:48 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה מזל"טטט איזה כיףף לךךך -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:49 PM
|
||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לו'דעת מה יותר גרוע ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בריטים זה כזה
הממממ מחזמר על שש הנשים של הנרי השמיני נשמע כמו רעיון טוב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז ככה אם את תסיימי עד עשר בלילה מחר אני אדאג לזה שיביאו לך בן אנד ג'ריס קפה -------------------- עומר
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:50 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול אלגברה 1 יותר גרוע אבל בסדר אני אשרוד אותו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:50 PM
|
||||||||||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת הגדרה יפה 😂😂 היי מישהו.י חדשה שלא יצא לי להכיר כי לא התחברתי הרבה
(אני בתקווה שציטטתי את המישהי הנכונה כי אני לא רואה את החתימות כשאני עושה תגובות) היי לך! אהבתי את החתימה שלך. הייתה לי תקופה פעם שממש אהבתי את אקסו
חחחח מור כמעט פספסתי את התגובה שלך 😂 פעם נוד הייתה ההתמכרות שלי לאן הלכו הימים האלהה וכנל עלייך, האם הזדקנת כל הזמן הזה?? -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:51 PM
|
||
היי אוראל שאני לא חושבת שאי פעם יצא לי לדבר איתה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:52 PM
|
||||||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח חיימשלי אבל אני בכל מקרה חייבת לסיים עד מחר בלילה כדי לשלוח את זה והצילו כתבתי רק שתי שורות ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שלים -------------------- עומר
|||||||
|
|
||||||||||||
סומכת עליך שתישארי בחיים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לך (: האם גם את וותיקה? כי ראיתי שאת מ2012 לא יצא לנו להכיר? ![]() -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:53 PM
|
||
כל פעם שאני שומעת את say my name מביטלג׳וס
כשהוא אומר you can use a buddy אני שומעת you can use עבאדי כמו העוגיה וכל פעם מחדש אני צוחקת מזה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
|
||||||||||||
הייהיי גם לך תודה (?) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |