![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:54 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אם את מסיימת עד מחר ב5 תחשבי על בן אנד ג'ריס קפה -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני ותיקה אני מניחה לא נראה לי שהיינו פעילות באותן תקופות אבל אני זוכרת אותך קוראים לי הגר דרך אגב אין לי כלום בחתימה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המ
היי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:55 PM
|
||||
לא -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:55 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:56 PM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אז לא היי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:56 PM
|
||||||||
גמלך היי סופי -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:57 PM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאאא בא לי טוב אני הולכת לכתוב אבל איך תגרום לגלידה להגיע אלי מהחנות? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:58 PM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:58 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:59 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוררר האם ללמוד ל807 לקיץ או לחכות לשנה הבאה כבר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 22:59 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דחוף לקיץ כי המיקוד עדיין עם הקלות!!!!!! אם את מספיקה בקיץ, את סוגרת פה פינה אבל כמובן רק אם יש לך זמן -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 23:01 PM
|
||||||||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקצב של השעמום של הקורונה אולי באמת 😂 אבל אנחנו קשישים מדיי למקום הזה מורר ואני מתה איך אתה לא מהסס לשלוח תמונה במקום ציבורי שכזה,זה רק אתה XDD אז התספורת כוכב רוק הא?? התחדשנו!
אהבתי את המניחה XD גם אני כשמדברים אליי בתור וותיקה אני באופן מטאפורי מסתכלת לאחור כ"אני?" קשה להתרגל לזה xd הו, באיזה תקופות היית פעילה? אני בעיקר ב204-2016 כזה וממש מעניין אותי איך את זוכרת אותי (: בכל אופן, *לחיצת יד* אני אוראל -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 23:01 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב נוותר על ללמוד למבחן בלשון למחר
-------------------- אלה אחת
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |