![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 16:05 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רודולפוס לסטריינג' ![]() שם: רודולפוס לסטריינג', Rodolphus Lestrange. מראה: רודולפוס מתואר כגבר גבוה עם עור חיוור ובעל שיער ועיניים כהות, לאחר שהייתו באזקבאן הוא נהיה רזה יותר ופחות יפה. תאריך לידה: לפני שנת 1964. תאריך פטירה: כרגע הוא חי. הופעה ראשונה: האיר פוטר וגביע האש, (מופיע בפלאשבק). בני משפחה: רבטסן לסטריינג' - אח, בלטריקס לסטריינג' - אשתו, דלפיני - בת חורגת, אנדרומדה טונקס - אחות חורגת, אדוארד טד טונקס - אח חורג, נרקיסה מאלפוי - אחות חורגת, לוציוס מאלפוי - אח חורג, נימפדורה טונקס - אחיינית, דראקו מאלפוי - אחיין, קיגנוס (Cygnus) בלק השלישי - אב חורג, דרואלה בלק - אם חורגת. רקע: רודולפוס נולד בשנת 1964 למשפחה טהורת דם בבריטניה. כשגדל, הגיע להוגוורטס ושובץ לבית סלית'רין - שם התחבר עם ילדיפ קצת פחות טובים כמו לוציוס מאלפוי ובלטריקס לסטריינג' שנהפכו בעתיד לאוכלי מוות. עכשיו זה קצת מסובך, אומרים שהוא נולד בסביבות 1964, הגיע להוגוורטס בשנות השבעים והתחתן ב-1971, אלא אם כן הוא התחתן בגיל 12 (במידה ושנת הלידה היא לא נכונה) אני אסיק שחל כאן בלבול. אומרים שבמלחמת הקוסמים הראשונה הוא כבר היה נשוי, כנראה הוא היה אז בן 18 כזה ונשוי שזה יותר הגיוני, מה שאומר שהוא התחתן בשנת 1979 בערך, רק שזה לא הגיוני מבחינת סדר זמנים כי המלחמה הייתה בשנת 1971, אין לי מושג מה בדיוק קרה כאן, אני רק יודע שיש טעות בשנים. ונמשיך עם המלחמה, גם רודולפוס וגם אשתו בלטריקס לקחו את האות האפל ונלחמו בצידו של וולדמורט, בלטריקס לא אהבה את רודולפוס - היא אהבה את הלורד וולדמורט, היא התחתנה עם רודולפוס רק כדי להמשיך שושלת של דם טהור, לא ידוע לנו מה רודולפוס מרגיש כלפי אשתו בלטריקס אבל הם עדיין הצליחו להילחם בצורה טובה ביחד. בשנת 1981, כשוולדמורט הובס בפעם הראשונה, (המלחמה לקחה עשר שנים? ממתי), הזוג לסטריינג' לא קיבלו זאת ותקפו את אליס ופרנק לונגבוטום - חברי המסדר והוריו של נוייל לונגבוטום. הם עינו אותם עד אובדן שפיות ובגין זה נשלחו שניהם לאזקבאן, עדיין מאמינים שהלורד וולדמורט ינצח. בשנת 1996 לאחר כחמש עשרה שנות מאסר ארוכות, הזוג לסטריינג' ביחד עם שמונה אוכלי מוות נוספים מצליחים לברוח, דבר זה קורה מכיוון שוולדמורט מצליח להשיג את כוחו בחזרה, דבר שקורה בזכות פיטר פטיגרו וברטי קראוץ' הבן. בקרב מחלקת המסתורין רודולפוס נלחם אך נתפס ונכלא, בניגוד לאשתו שהצליחה לברוח. בפרק של שבעת הפוטרים, (שנת 1997), רודולפוס כבר השתחרר שוב והוא רודף אחרי נימפדורה ורון, נימפדורה מצליחה לפגוע בו ורון והיא בורחים למקום בטוח. במהלך הקרב האחרון רודולפוס הופך לאלמן, זאת בגלל שאשתו נהרגה בידי מולי וויזלי. לאחר הקרב רודולפוס נתפס ונכלא שוב. בין סוף המלחמה עד שנת 2020 רודולפוס מצליח לברוח בפעם השלישית(!) מאזקבאן בשביל למצוא את דלפיני - ביתו החורגת - ולספר לה על מורשתה, לאחר מכן לא מסופר לנו עליו יותר. רודולפוס מתואר לנו כאוכל מוות נאמן של וולדמורט, הוא אדם אפל מאוד, רואים זאת בנכונותו להשתמש בקללות אפלות ללא שום תלונה או בעיה והוא הרבה יותר רציני מבלטריקס, הוא כמעט ולא מחייך. מסופר על רודולפוס גם שהוא קוסם מיומן, יש האומרים גם שבפעם השלישית שברח מאזקבאן הצליח לעשות זאת ללא שום עזרה. דעה אישית: אני ממש חיבבתי את רודולפוס, הוא אדם רע, נכון, אבל הוא התמקד במטרה, שלדעתי זה דבר חשוב, (רק שהמטרה שלו לא הייתה משהו). רודולפוס גם היה נאמן, שזו גם תכונה חשובה, הוא היה נאמן לוודלמורט כל הזמן והאמין שהוא יחזור להציל אותם בפעם הראשונה שנכלאו באזקבאן, הוא היה נאמן למשפחתו והתחתן עם מישהו שאנחנו לא יודעים בכלל אם הוא אהב אותה רק בשביל קשר דם והוא היה גם נאמן לחבריו אוכלי המוות ולא בגד באף אחד, בסופו של דבר אני אוהב את הרעיון של הדמות שלו, שהוא נאמן, רציני, ממוקד במטרה, רק שפשוט הוא עבר לצד האפל וזה מה שפגע בו בסופו של דבר, בסך הכל הוא דמות נחמדה מבחינת אופי, רק לא מבחינת התנהגות. נ.ב. אני באמת מקווה שהתמונות ששמתי כאן הן שלו, כי חיפשתי הרבה וזה מה שמצאתי ואחרי זה מצאתי תמונות בכלל של מישהו אחר שקראו לו רודולפוס, אז אני לא יודע, אשמח אם תכתבו ![]() פרטים נוספים: תודה אתר נחמד שעזרת לי בסיקור! פירוש השם רודולפוס בלטינית הוא "זאב מפורסם", אך ג'יי קיי רולינג הודיעה שכוונתה הייתה לפירוש היווני של שמו, "ורוד לחיים". המוטו של משפחת בלק הוא "תמיד טהור", אנחנו רואים איך זה עבר למשפחת לסטריינג' ![]() רגע, החשבתי את המילה "טהור" מבחינת זך ונקי, אולי הם התכוונו בכלל משהו כמו "טהור דם", חחח. ![]() ![]() ולסיום, משהו לא קשור אבל נחמד שמצאתי: ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |