![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 26 2021, 19:13 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התנהגותו של האגריד בקרב על הוגוורטס יהיו ספויילרים בדיון, אז מי שלא קרא את הספר השביעי שישים לב ![]() שלום אנשים שאוהבים לקרוא הארי פוטר! מה נשמע? כמו שאתם רואים בכותרת, הדיון הפעם ידבר על האגריד בקרב על הוגוורטס. כמו שכולנו יודעים, הקרב על הוגוורטס היה קרב מסוכן בו היו מלא נפגעים. במהלך הקרב האגריד נחטף לידי אוכלי המוות ומוחזק בידם ומאז אותו רגע כמעט ולא נלחם בקרב. בהמשך הספר הארי מגיע ו"נהרג" בקללת אבדה קדברה, האגריד חושב שהוא נהרג באמת וזה מה ששובר אותו. לדעתי, זה שהאגריד נשבר היה ממש לא טוב, נכון, האגריד הוא רגיש, אבל הוא עדיין צריך קצת יכולת לא להישבר ולנסות להילחם ברעים. ![]() ולשאלות: ![]() למה לדעתם האגריד נשבר ולא הצליח להילחם בדמעות? האם אתם חושבים שזה שהוא נשבר פגע בקרב? האם כאשר הוא היה משתתף התוצאות היו אחרות והיו פחות מתים? הוסיפו את דעתכם לעניין בכל הקשור! ![]() דיון מהנה! -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2021, 19:57 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לדעתם האגריד נשבר ולא הצליח להילחם בדמעות?
א. האגריד תמיד רגשן בדברים האלה ב. תחשוב שהיה מת לך חבר קרוב היית מצליח לשלוט ברגשות שלך? מעט אנשים מצליחים האם אתם חושבים שזה שהוא נשבר פגע בקרב? האם כאשר הוא היה משתתף התוצאות היו אחרות והיו פחות מתים? שים לב שהוא נשבר רק מתי שוולדמורט הציג את הארי, שהקרב חודש הוא המשיך להלחם כרגיל. -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2021, 20:13 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, אני יודע שזה קשה,
אבל אם ברגעים שבהם האגריד בכה הוא היה נלחם, לדעתך היו תוצאות שונות? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2021, 20:21 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראלי שכן בסופו של דבר האגריד יעיל מאוד -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2021, 21:34 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מאוד קשה לראות עשרות אנשים שאתה מכיר נפגעים\מתים כל מי שאני מכירה לא היה עומד בזה אפילו קצת. כולל אני. האם אתם חושבים שזה שהוא נשבר פגע בקרב? האם כאשר הוא היה משתתף התוצאות היו אחרות והיו פחות מתים? לא, לא היה לו אפילו סיכוי קטן לעזור, הוT לא למד בבית הספר, אז הוא לא מכיר המון כשפים, הענקים האחרים היו הרבה יותר גדולים ממנו, ויכול להיות שזה קשור לעניין. -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jan 27 2021, 15:07 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא נשבר רק כי חשב שהארי מת דמיינו לעצמכם מישהו קרוב אליכם ואתם צריכים לסחוב את ''הגופה'' שלו האם אתם חושבים שזה שהוא נשבר פגע בקרב? האם כאשר הוא היה משתתף התוצאות היו אחרות והיו פחות מתים? לא נראה לי... -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2021, 12:18 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת לא אשמתו של האגריד הוא נלחם אבל הוא נשבר באמצע בגלל שהוא חשב שהארי מת...
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2021, 15:44 PM
|
||
![]() מוגל |
האגריד באמת היה תמיד רגשן לדברים האלו, למשל כשהרעגוג מת, המכתב היה מלא דמעות.
|
|
פורסם ב: Jan 28 2021, 16:45 PM
|
||
![]() מוגל |
האגריד סתם בכיין
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 17:19 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לדעתי זה ברור שהאגריד ישבר אם הארי ימות. אחרי הכול הוא מאוד רגיש וגם זה קשה לאבד מישהו שאוהבים
-------------------- אני ממש רוצה ליהיות משתמשת החודש... פחחח אין לך סיכוי! אני כול יום גולשת באתר נו אז מה מלא עושים את זה! פתחתי מלא פורומים בטח הרוב זה ספאם האמת שלא... כן בטח את סתם מורידה לי בלי סיבה אני מנתקת איתך קשר! בסדר את סתם ילדה שחושבת שהיא מלכת העולם... שבוע לאחר מכן: יש אני משתמשת החודש! מסקנה: תאמינו בעצמכם ותוציאו אנשים שלילים מהחיים שלכם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:08 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם נשברו כשהארי מת. אומנם לא בכו, אבל נהיו מאוד עצובים וכועסים. זה טבעי לכולם.
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:47 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
האגריד לא טוב את/ה רציני/ת???????????????
-------------------- ברוכים הבאים לחתימה שלי
מעיין$הארי פוטר$מחוננת$חנונית$דתיה$מוזרה רוב מי שיראה אותי יגיד דבר ראשון רייבינקלו דבר שני הוא יגיד הפלפאף דבר שלישי הוא יגיד גריפינדור אבל בלב ובנשמה, וגם מי שמכיר אותי לא בטוח ידע, אני סלית'רין!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 17:11 PM
|
||
למי אמרת?
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 17:19 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי זה עניין דיי פשוט, האגריד הוא כמו כולם, הוא אנושי. זאת אומרת, הוא ראה את הארי גדל, הוא היה חבר טוב שלו, ברור שהוא ישבר כאשר הוא ילד שהוא כמעט גידל אותו (ועוד במיוחד שילד שיכול היה להציל את כולם בקרב) מת (ועוד הוא היה צריך לסחוב אותו). תמיד היה להאגריד את הצד יותר רגיש הזה (למשל עם הדרקון בספר הראשון), אז אני חושבת שזאת הסיבה. האם אתם חושבים שזה שהוא נשבר פגע בקרב? האם כאשר הוא היה משתתף התוצאות היו אחרות והיו פחות מתים? אני לא ממש חושבת שזה פגע בקרב, יותר עזר לדעתי כי כשהאגריד סחב את הארי הוא הוביל אותו בסופו של דבר לנרקיסה מאלפוי (אמא של דראקו), ובלעדי הרחמים שלה הוא היה מת באמת ואז תחשבו מה היה היה יכול לקרות. תחשבו מה היה קורה אם אוכלי המוות היו לוקחים אותו. אני גם חושבת שזו דרך נפלאה של רולינג להראות עוד הפעם את הדרך והכוח של האהבה (האגריד אהב את הארי ונשבר כשהואמת, וזה הוביל להצלה של הארי ועולם הקוסמים). -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 09:10 AM
|
||
גם אחרי שהארי מת בכאילו, רולינג ממש מתארת את האגריד משתתף בקרב. כתוב שאוון רוזייר הועף על ידי האגריד לקיר הנגדי.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |